Duel of the Death Knights: 600 goldért beszállnál?

Duel of the Death Knights: 600 goldért beszállnál?

Minden, amit tudnod kell a ma este kezdődő Frozen Throne témájú kocsmai verekedésről!

A legújabb tavern brawl főszereplői a Frozen Throne lovagjai lesznek, akikkel szerda este 22:00 órától egészen vasárnapig szórakozhatunk, –ráadásul egy golden lapot és 600 aranyat is szerezhetünk. Ha pedig a zsebünkbe nyúlunk, akkor kedvezményes áron juthatunk hozzá 30 darab Knights of the Frozen Throne kártyacsomaghoz.

Death Knight, bunyóra fel!

Válassz egy classt, kezdj Death Knightként, és a paklit összerakja neked a játék random lapokból, többnyire a Knights of the Frozen Throne szettből! Minden meccset már az adott Class Death Knight hőseként kezdesz a DK Hero Powerrel, ezért érdemes lehet a Mage-t, Paladint és a Huntert választani. Amit mindenképp kerüljetek el az a Warrior és a Rogue, –de érdemes kipróbálni az összes hőst legalább egyszer.

Egyedi küldetések 600 goldért

A két kihívást egymás után kapjuk, de mivel felülírhatja a normál questeket, ezért érdemes egy helyet szabadon hagyni az újaknak.

1. küldetés 2. küldetés
Játssz ki 40 Knights of the Frozen Throne kártyát! Nyerj 5 Tavern Brawlt!
Jutalom: 300 gold Jutalom: 300 gold

Ajándék golden lap

Egyszerűen csak jelentkezz be szeptember 19-23-a között, és automatikusan megkapod a Happy Ghoul arany verzióját!

Knights of the Frozen Throne ajánlat

Az esemény ideje alatt kedvezményes áron (supán 19.99€-ért) 30 darab Knight of the Frozen Throne csomagot vásárolhatunk, de szeretnénk mindenki figyelmét felhívni, hogy a szóban forgó kiegészítő áprilisban kikerül a standard módból.

Szerintetek melyik Death Knight hős lesz a legszórakoztatóbb?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!