A meta legjobb Rogue paklijai: ezek közül érdemes most választani

A meta legjobb Rogue paklijai: ezek közül érdemes most választani

A legerősebb Rogue deckek kiválóan működnek a mostani metában. Nézzük meg közelebbről ezeket a változatokat!

A kombó deckek királynője az elmúlt metákban teljesen más irányt vett. Valeera teljesen kicserélte a ruhatárát és „páratlan” szettekben lép a színpadra. Nézzük meg, hogy a jelenlegi metában milyen Rogue paklik képesek dominálni!

Justsaiyan’s Legend #6 Odd Rogue

Kód: AAECAaIHCLICyAOvBPMFysMCnvgC4vgC5/oCC4wCywPUBfUF3QiBwgKfwgLrwgLR4QKL5QKm7wIA

A Witchwood kiegészítő hatása főleg a páratlan / páros mechanika miatt jelentős igazán. A Rogue Wildban és Standardban is nagyszerűen használja ki Baku erejét, ezért az egyik legstabilabb ladder-, és versenydeck jelenleg az Odd Rogue. Kötelező minden ranked játékos számára összerakni ezt a változatot.

PF’s Legend #1 Quest Rogue

Kód: AAECAaIHBIbCAoDTAs/hAsPqAg3EAZwC7QKfA4gFmwXUBYYJl8EC/MEC2+MC9uwC4vgCAA==

Két nerf ide, vagy oda, –a Quest köré épülő pakli még mindig dominál. A lassú ellenfelek ellen szinte garantált a győzelem és az Aggro paklik sem döngölik földbe Valeerat. Egy nehéz, de elképesztően effektív pakli még mindig a Quest Rogue; ha betörtétek a The Caverns Below-t, érdemes újra legyártani.

Nyarashi’s Legend #23 Deathrattle Rogue

Kód: AAECAaIHBs0DrwTrwgLTxQKggAPRgQMMtAGMAogH3QirwgLl0QKL4QLb4wLL7AK09gLe+gLs/AIA

A Boomsday Project új Rogue kártyái közül a Necrium Vial és Necrium Blade kiváló lehetőséget ad a kombópaklik térnyerésének. Ennek talán legizgalmasabb példánya a Deathrattle lényekre építkező Midrange pakli, amivel élmény és élvezet minden meccsen játszani.

muffin’s Legend #14 Malygos Rogue

Kód: AAECAaIHBrQD98EC5dECgNMC8OYC7PwCDLQBxAHNA70EmwXGBYgHhgnAzALb4wLf4wLe+gIA

A Hearthstone legnépszerűbb sárkánya és Valeera már évek óta közeli kapcsolatban áll egymással. Az olcsó sebző varázslatok és a plusz spell damage kiválóan kiegészíti egymást. Nehéz és lassú változat a Malygos Rogue, de a régi szép emlékek miatt erősen javasolt a mostani körülmények között újra próbálkozni vele.

Nektek melyik a kedvenc Rogue paklitok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!