Veszélyben lenne Faker munkája? Új játékosokat keres az SKT!

Veszélyben lenne Faker munkája? Új játékosokat keres az SKT!

Döcögösen indult az SKT éve, és úgy is ért véget. Egy ilyen múltú szervezetnél ez elfogadhatatlan, –ezért már el is kezdték megtenni a megfelelő lépéseket: új játékosokat keresnek.

Az SKT idei teljesítménye minden volt, csak nem rózsás. Bár tavalyról csak pár ember ment el (Huni, Peanut), szemmel láthatóan azt általuk hagyott űrt nem sikerült betölteni rendesen. Tavasszal negyedik helyen végeztek az alapszakaszban és a rájátszásban is, míg nyáron tovább folytatódott a felemás teljesítmény. Az alapszakaszt 7. helyen végezték, még a rájátszást is kihagyták, majd ezt követően a regionális kvalifikáció sem jött össze.

Minden, amit az idei VB-ről, időpontokról és a verseny felépítéséről tudni kell!

Aioween | 18/09/19 16:30Meccsidőpontok, közvetítési helyek, ezekre a kérdésekre hoztunk nektek válaszokat. Érdemes lesz követni az idei világbajnokságot is az év legizgalmasabb meccsei miatt! Az idei világbajnokság október elsejével veszi kezdetét és tart majd egészen november harmadikáig, vagyis kicsit több, mint egy hónapon keresztül lesz részünk az izgalmakban.

Az első jelek már tavaly is megmutatkoztak a VB során, ahol ugyan elevickéltek a döntőig, de ott 3-0-ra kaptak ki az SSG-től. Sőt akkor először vitte el őket egy nyugati csapat öt mérkőzésig, ráadásul a Misfits-nek elég jó esélye volt nyerni is ellenük. Új tehetségeket próbáltak felkarolni, ez ideig-óráig működött, de a siker végül elmaradt. Most pedig úgy tűnik, hogy nem feltétlenül belsőleg próbálják meg megoldani a helyzetet, hanem inkább a külvilághoz fordulnak.

A Facebook oldalukon alig órákkal ezelőtt tettek közzé egy posztot.

A poszt koreaiul van érthető okokból, –szerencsére azért a lényeget le lehet fordítani a google segítségével.

"Jó reggelt. SKT T1

Új kilátásokat keresünk, hogy előkészítsük az SKT T1 LoL csapatának jövőjét, közösen. Ha szeretnél profi játékos lenni a T1-nél, akkor itt az idő. Gyerünk!

A jelentkezés szeptember 19-én indul és egészen szeptember 29-ig tart.

Elvárások:

  • KR szerveren legalább Diamond szint
  • 16 és 19 év közötti (2000-től 2003-ig született játékos)

Miként tudsz jelentkezni:

  • Töltsd ki az alábbi google formot.
  • online teszten való megfelelés
  • offline teszten való megfelelés és interjú

Ha szeretnél részt venni a kiválaszáson, fel fogjuk venni veled a kapcsolatot a megadott adatok alapján. Köszönjük a támogatásotokat."


Természetesen ez nem is azért nagy hír nekünk, mert hogy bármelyik nyugati játékosnak lenne esélye bejutni. Nincs feltüntetve ugyan, de –ismerve a koreai szokásokat– a nyelv ismerete biztosan kötelező tudás, ezzel pedig nem sok profi játékos büszkélkedhet a koreaiakon kívül.

Mint látható a fentebbi google formban is, nem konkrét pozícióra keresnek embert, hanem úgy általánosságban. Ez egyben azt is jelenti, hogy szinte bárkit lecserélhetnek a csapatban, akár még Fakert is. Bármennyire is meglepő, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az ő helyére is jöhet más. Már a mostani szezonban is volt erre példa, hiszen Pireant több meccsre is behozták helyette, és pár hétig úgy tűnt, visszatér az SKT. A kezdeti csoda azonban elmúlt és újfent veszteni kezdtek. Elnézve az idei játékokat, egyikük sem teljesített az átlagon felül (talán Banget leszámítva, aki azért elég konzisztens volt), illetve Effortot lehet még a jobb játékosok közé sorolni. 

Ezen a ponton viszont ki tudja milyen döntést hoz majd a vezetőség, hogy ki marad és ki megy? Egy dolog szinte biztosan borítékolható: a majd januárban megjelenő SKT T1 más felállással vág neki egy újabb szezonnak. Csakis idővel fog kiderülni, hogy ez a változás milyen mértékű lesz, és kiket fog érinteni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!