Micropatch: jármű visszaállítási rendszer

Hamarosan egy micropatch érkezik, ami bővíti a Store funkcióit, és korrigál néhány ismert hibát.

Augusztus 16-án frissült a Store, és nemcsak egy áttekinthetőbb dizájnt kapott, de számos olyan akciót is hozott, amikre érdemes lecsapni. Ezen a ponton a Wargaming úgy véli, hogy itt az ideje a Store funkcióinak bővítésének, –ezért bevezetik a prémium/egyedi tankok visszavásárlásának lehetőségét.

Vásárold vissza eladott prémium/egyedi tankjaidat!

A Store alap funkcióinak bővítésének egyike a prémium/egyedi tank visszaállítási lehetőség, amit a Store-on belül a "Járművek a garázsban" ("Vehicles in the Garage") szekcióra kattintva a "Helyreállítás" ("Recovery") fülön belül tehetsz meg. Itt találod majd azokat a járműveket, amiket eladtál, illetve minden információt, ami a visszavásárlásukhoz szükséges. Ha van eladott prémium járműved, akkor ezt a menüt a garázsból is eléred majd, illetve külön is fel lesz tüntetve, hogy hányat szerezhetsz vissza. Az egyedi járműveket ugyanezzel a módszerrel –a Depot menüponton keresztül– állíthatod vissza.

Ti várjátok már ezt az újítást? Van olyan prémium tank, amit biztosan visszavesztek majd?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.