Videókban mutatták be a FIFA19 jó néhány legújabb cselét

Videókban mutatták be a FIFA19 jó néhány legújabb cselét

Iniesta La Croqueta-jától egészen Neymar Rainbow Flick-jéig Kazooie bemutatta a legújabb cseleket, amiket most a felvételek alapján már előre rögzíthetünk a fejünkben.

Sokan úgy tartják, hogy a legjobbakat a skill move-ok okos használata és időzítése választja el az átlagos játékosoktól. Persze meg lehet ezek nélkül is oldani, és a remek passzjátéknak, valamint helyzetek megteremtésének is van egyfajta varázsa, azonban online sokszor nem árt, ha be tudunk vetni egy igazán hasznos és látványos trükköt.

TE ELŐRENDELTED MÁR A FIFA 19-ET? HA NEM, TEDD MEG NÁLUNK; RÉSZLETEKÉRT KATTINTS A KÉPRE!

Egy Youtuber, Kazooie94 volt olyan kedves és 5 új cselt mutatott be, majd elmagyarázta, hogy mit is kell tennie az embernek, ha elő akarja csalogatni a virtuális futballista tudását. Első ránézésre nem is tűnik olyan nehéznek, azonban egy heves mérkőzés alatt megizzadt ujjainkkal már nem is biztos, hogy egyszerű lesz alkalmazni. A gyakorlás tehát nem árt, elméletben pedig már most elkezdhet mindenki felkészülni.

1. La Croqueta

Hogy csináljuk:  Tartsuk nyomva az L1/LB-t és pöccintsük meg a jobb kart a kívánt irányba (jobb vagy bal).

2. Neymar Rainbow Flick

Hogy csináljuk: A jobb kart mozgassuk lefelé aztán kétszer pöccintsük felfelé (csak Neymarnál).

3. Knee juggling

Hogy csináljuk: Ismételten nyomogassuk a jobb kart.

4. Ball roll sombrero flick

Hogy csináljuk: Pöccintsük a jobb kart a kívánt irányba (jobb vagy bal) és aztán nyomjuk meg (csak 5 csillagos játékosoknál működik).

5. Three-touch roulette

Hogy csináljuk: Miközben mozogsz, tartsd nyomva L2/LR-t, majd pöccintsd a jobb kart hátra, aztán jobbra vagy balra (4 vagy 5 csillagos játékosoknál működik).

A FIFA19 szeptember 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!