Ezekkel a játékosokkal érdemes rúgni a szabadrúgásokat a FIFA19-ben

Ezekkel a játékosokkal érdemes rúgni a szabadrúgásokat a FIFA19-ben

Nagy eséllyel szerezhetsz gólt pontrúgásból, ha velük rúgod azokat!

A labdarúgás egyik legveszélyesebb dolga a közeli szabadrúgás. Vannak, akik szeretik megcsavarni, –viszont vannak olyanok is, akik minden erőt beleadva helyezik a zsugát. Ha az ellenfelünk a saját tizenhatosa körül buktatott minket, akkor mindenképp megéri kapura penderíteni a játékszert, ugyanis könnyen szerezhetünk belőle gólt. Természetesen használhatunk egyes figurákat is, –mint például a legurítás, vagy a legurítás utáni passz–, amiből szintúgy nagy eséllyel növelhetjük előnyünket, vagy éppen zárkózhatunk fel ellenfelünkhöz.

Új Champions Rise trailert kapott a FIFA19

A demo sokat tetszését elnyerte, és tényleg úgy tűnik az EA Sports minden eddiginél jobban odafigyelt a közösség igényeire.

Nézzünk most meg 10 olyan játékost, akikkel magabiztosan állhatsz oda szabadot rúgni a FIFA19-ben. Érdekesség viszont, hogy a FIFA19 borítósztárja, Cristiano Ronaldo nem fért fel erre a listára, viszont Shunsuke Nakamura –aki egyébként ezüst kártyát kapott és mindössze 72-es pontszámmal rendelkezik– benne van a legjobb tízben. Nézzük meg, hogy kikkel tudunk varázsolni egy szép gólt szabadrúgásból:

10. Shunsuke Nakamura 

9. Paulo Dybala

8. Memphis Depay

7. Marvin Plattenhardt

6. Parejo

5. Enis Bardhi 

4. Miralem Pjanić

3. Sebastian Giovinco 

2. Hakan Çalhanoğlu

1. Lionel Messi 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!