A PUBG még az idén megérkezhet a PS4 konzolokra!

A PUBG még az idén megérkezhet a PS4 konzolokra!

Úgy tűnik, a PUBG Corp. tovább szeretné terjeszteni a játékot: az Xbox ONE után a PS4 konzolt szemelte ki magának. 

A PUBG tavaly decemberi PC-s megjelenése óta a Bluehole elhatározta, hogy a játékot –a Fortnite-hoz hasonlóan– megpróbálják portolni a mobil operációs rendszerekre és a konzolokra is. Ennek köszönhetően a játék márciusban megjelent Android-ra és IOS-re is, továbbá szeptember 4-én –a közel egy éves béta teszt után– megérkezett Xbox ONE-ra is.

Élőszereplős PUBG reklámban tűnt fel a Riot Shield

A Riot Shield, ezúttal egy élőszereplős PUBG reklámban látható, –így reméljük, hamarosan megjelenik.

Érdekes módon azonban a játék PS4-es megjelenéséről nem nagyon hallhattunk, ami feltételezhetően annak köszönhető, hogy a PUBG Corp. exkluzív szerződést kötött az Xbox anyavállalatával, a Microsofttal. Ennek az időleges exkluzivitásnak azonban úgy tűnik most vége, mivel a Dél-koreai Játék Besoroló és Igazgatási Bizottság kiszivárogtatta, hogy a PUBG következő megjelenési platformja a Sony Playstation konzolja lesz, előreláthatólag még idén. 

A cég lépése egyébként abszolút érthető, ugyanis közeledik a Call of Duty: BlackOps 4 október 12-i megjelenése, ami PC-n, Xbox One-on, illetve PS4-en is elérhető lesz, –ráadásul a játék battle royale módjának számító Blackout előző heti bétatesztje igencsak jól sikerült. Emiatt érthető módon a fórumokon rengetegen kezdtek el károgni és a PUBG végét vizionálni, szerintünk viszont a helyzet nem ennyire egyszerű és egy jó PS4-es start után a játék simán visszaszerezhet valamennyit az elmúlt pár hónapban megkopott fényéből. 

Ti egyébként milyen platformon játszotok a PUBG-vel? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!