"Nem tudok sokat Thorinról, én már rég letiltottam Twitteren" - coldzera

Thorint is helyén kezelve adott interjút coldzera a tegnapi mérkőzésük előtt.

A betway kapta el tegnap coldzerat egy gyors interjúra. Beszélt picit az Astralis elleni vereségről, a rájátszásra való felkészülésről és a tervekről, –de még a megszokottan szabad szájú Thorint is helyre tette picit.

Mielőtt rátérnénk a következő meccsetekre a compLexity ellen, mi volt a gond az Astralis ellen? 16-0-át kaptatok tőlük, ez azért veletek nem sűrűn fordul elő.

coldzera: Igen, az Astralis ellen nagyon nehéz volt, a játékunk csak abból állt, hogy próbáltuk nyomás alá helyezni és hibába kergetni őket, ezt nem igazán gyakoroltuk előtte, szerintem az egész csapat felkészületlen volt ellenük. Nem a tőlünk megszokott stílusban játszottunk és csak próbáltunk alkalmazkodni mindenhez, ami persze nem működött és 9-0-hoz érve gyakorlatilag már elvesztettük a pályát.

Két éve a Renegades-től is 16-0-ra kaptatok ki szintén Dust2-n. Nem igazán gyakoroljátok a pályát, nem is szeretitek Dust2-t, vagy puszta véletlen?

coldzera: Nem tudom, igen akkor vesztettünk a Renegades ellen, utána viszont a világ legjobb csapatává váltunk, bármi megtörténhet. Szerettünk már akkor is ezen a pályán játszani, aztán ugye Dust2-t kivették és Inferno-t hozták a helyére. Az Astralis most megszorongatott minket, de a Major számunkra akkor ér véget, ha bukunk három mérkőzést, vagy ha kiesünk a rájátszásban, de még itt vagyok és esélyesként várjuk a rájátszást.

YNK, Stewie2K, fer, coldzera, tarik, FalleN

Így igaz, és biztos sokat is tanultatok abból a mérkőzésből. A most következő compLexity elleni mérkőzésre hogyan készültetek, mit gyakoroltatok?

coldzera: Még nem tudjuk ugye, hogy melyik pályákon fogunk játszani, de erősnek tűnnek. Sokat nem tudtunk előzetesen készülni rájuk, hiszen viszonylag friss csapat, szóval a megszokott stílusunkat fogjuk játszani, próbáljuk kihozni a számunkra legkedvezőbb pályákat és majd meglátjuk.

Szerinted mi tesz titeket jobb csapattá, mint a compLexity?

coldzera: Nagyon nehéz megmondani melyik csapat a jobb, erősebb. CS:GO-ban jelenleg bárki okozhat meglepetést, de jól felkészültünk erre a tornára, bár 3-0-val ért el a Legenda címhez a compLexity és erősek lesznek, mi is a legjobb formánkat fogjuk nyújtani.

Sok szerencsét a mérkőzésre. Végül, Thorinnak volt egy levele Stewie2K-hoz, amiben arról írt hogyan válhatna jobbá, és hogyan emelkedjen felül egy átlag NA játékoson. Mit gondolsz erről?

coldzeraNem tudok sokat Thorinról, én már tiltottam Twitter-en, nem számít mit mond vagy ír, nem olvasom a posztjait, –de Stewie egy igazán jó játékos, már több mint öt hónapja játszunk együtt, rengeteg újdonságot hozott a csapatba.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép és kép: HLTV.org

Kövess Minket!