Nagy bejelentés jöhet a Major utolsó napján!

Nagy bejelentés jöhet a Major utolsó napján!

Helyén kell kezelnünk a pletykákat, de lehet, hogy lesz valami bónusz meglepetés a Major utolsó napjára.

Javában zajlik a FACEIT Major 2018 Bajnokok szakasza, ahol már túl vagyunk a negyeddöntőkön, ma délután pedig már az elődöntőbe jutott csapatoknak szurkolhatunk. Na'Vi vs. MIBR és Team Liquid vs. Astralis mérkőzések várják ma a CS:GO rajongókat, hogy holnap már a Major két legjobbja küzdjön meg egymással az 500.00 dolláros díjért, és a legnagyobb presztízs értékű CS:GO verseny behúzásáért. 

Nem ez lesz azonban a holnapi nap egyetlen izgalmas része, –már amennyiben hihetünk a korábban már több mindent szivárogtató fish-nek. A srác –amellett, hogy a Na'Vi kapitányának, zeus-nak a menedzserre– eléggé képben van a CIS régió történéseivel, és az egész Counter-Strike világot érintő dolgokról is erőszeretettel szivárogtat. Részben neki köszönhetjük azt az infót is, miszerint s1mple-t és flamie-t is megkereste anno az SK Gaming, amiből aztán tarik és Stewie2K igazolás lett. Hogy mi is volt a pontos ok amiért végül s1mple nem írta alá a szerződést, valószínűleg már soha nem tudunk meg többet.

Ha hihetünk fish ma hajnali twitter bejegyzésének, a Major utolsó napján valami olyan bejelentésre számíthatunk ami közvetlen hatással lesz a CS:GO-ra. Hogy ez pontosan micsoda, és miben fog megmutatkozni még nem tudjuk, ahogy azt sem, hogy valóban számíthatunk-e valamire, vagy csak poénos kedvében volt a srác.

Hogy ez egy sokak által várt új Operation, esetleg a versenypályák listájának változása, netalántán új versenypálya behozatala, vagy valami teljesen más lesz, még nem tudjuk. Mindenesetre ne felejtsétek, hogy ma délután 17:15-től MIBR vs. Na'Vi, majd 20:45-től Liquid vs. Astralis elődöntők várnak, illetve a holnapi döntő mellett –így plusz egy dolog, ami miatt izgulhatunk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!