Boombl4 kivételével mindenki kispadra került a Winstrike csapatában

Boombl4 kivételével mindenki kispadra került a Winstrike csapatában

Döntésüket a FACEIT Major tornáján mutatott borzasztó teljesítmény ihlette.

Az idei első, ELEAGUE Boston Major versenyén, még a Quantum Bellator Fire néven TOP 8-ig is eljutó –ezáltal Legendás státuszt is megnyerő– orosz ötöst, melyet később a Winstrike karolt fel, négy játékosát is kispadra helyezett, Kirill " Boombl4 " Mikhailov és a csapat edzője, Dmitry " iksou " Mikhaylichenko kivételével, hiszen az orosz szervezet közleményéből megtudhatjuk, hogy ő kettőjük köré szeretnének építeni egy teljesen új csapatot, de az is lehetséges, hogy a padra helyezett négyesből valakik még szerepet kaphatnak.

A Winstrike tehát azok után szorította háttérbe négy játékosát, miután Londonban az Új Legendák színpadán a Liquid-fnatic-Cloud9 trió által elszenvedett vereségeket követően hamar búcsúztak az ide második Major tornától.

"Nem tudtuk figyelmen kívül hagyni ezt a borzasztó 0-3-as teljesítményt és úgy tenni, mintha minden rendben lenne. A csapatra nyilvánvalóan ráfér egy kis vérfrissítés, ami meg is fog valósulni. A lehető legjobb cserékben gondolkodunk, és szívesen meghallgatjuk más szervezetek ajánlatait." - írja Oleg Sukalkin, a Winstrike vezetője.

A végső felállás nagy valószínűséggel a soron következő EPICENTER és WESG kvalifikációi előtt kerülnek majd nyilvánosságra, hiszen ezeken a selejtezőkön érdekelt a Winstrike csapata, mely az alábbi módon néz ki jelenleg.

Kirill "Boombl4" Mikhailov

Dmitry "iksou" Mikhaylichenko (edző)

Gregory "balblna" Oleinick (kispad)
Savelii "jmqa" Bragin (kispad)
Aurimas "Kvik" Kvakšys (kispad)
Nikita "waterfaLLZ" Matveyev (kispad)

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!