Egy sosem látott mechanika a rajongók elképzelései alapján

Egy sosem látott mechanika a rajongók elképzelései alapján

A legjobb rajongói kártyákat hoztuk el a még sosem látott "Burden" képességhez. Vajon élesben is láthatjuk majd egyszer ezt a koncepciót?

A rajongók által készített kártyák sokkal izgalmasabbak és kreatívabbak, mint a Blizzard által bemutatott és kiadott tartalmak. Ez nem véletlen: egyedi mechanikákat és koncepciókat alkotnak a hobbi laptervezők, amik sajnos soha nem lesznek részei a Hearthstone-nak. Ezúttal a Burden képesség került a középpontba, ami jelenleg a Dungeon Run / Monster Huntban lelhető csak fel hasonló verzióban. Nézzük meg a legjobb rajongói alkotásokat!

Az összes kártyát megtaláljátok a galériában!

A Burden mechanika lényege, hogy a játék elején kapsz egy egyedi képességet, de cserében áldozatot is kell hoznod: végig egy „teher” nyomja majd a vállad, ami az egész mérkőzés során akadályozni fog. Leírva bonyolultnak tűnik, de a kártyákat látva sokkal egyszerűbb megérteni a mechanikát. Csapjunk is bele!

Az egyedi Hero Cardok talán a legizgalmasabb újításai voltak a játéknak, amire egészen a Knigts of the Frozen Throne kiegészítőig kellett várnunk. Mi történne, ha nem csak a DK és Hero Card kijátszásakor, hanem a meccsek elejétől más hőssel játszhatnánk?

Nem kell aggódni a Yogg-Saron fanatikusoknak sem, a rajongók gondoltak rájuk is

Részeges karaktemester legújabb folytatása

Kockázatok és mellékhatások

Bocsi rohanok, bekapcsolva felejtettem a vasalót, –avagy hogyan legyen állandó Nozdormu effekt a köreinkben

Ezek a koncepciók általában teljesen elrugaszkodott képességeket és szinergiákat emelnének be a játékba és ezért nem kerülhetnek be a Hearthstone-ba közvetlenül, de kisebb módosítások után esetleg a fejlesztők is elgondolkodhatnának azon, hogy érdemes lenne ihletet meríteni a rajongói lapokból. Valamivel muszáj életben tartani a HS-t, főleg, hogy érkezik hamarosan az Artifact...

Nektek melyik lap tetszik a legjobban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!