Az adatbányászok két új időjárást, és a havas pálya nevét is megtalálták

Az adatbányászok két új időjárást, és a havas pálya nevét is megtalálták

A PUBG következő térképén zord körülményekkel is meg kell majd küzdenünk. 

Néhány héttel ezelőtt teljes mértékben felpezsdült a közösség: a szorgos adatbányászok hatalmas felfedezést tettek, és kiszivárogtatták az első kézzel fogható információkat a régóta várt havas pályáról. Az információk alapján ezúttal egy 8x8-as térképet kapunk majd, aminek nagy részén teljesen új körülményekkel kell majd megküzdenünk. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünket ajánljuk figyelmetekbe. 

Részletek, amik elkerülhették a figyelmedet a havas pályával kapcsolatban

Három nappal ezelőtt az adatbányászok megtalálták a pályát, –ezért most WackyJacky segítségével egy kicsit részletesebben is megnézzük, hogy mire számíthatunk majd idén télen.

Nos, nemrég az adatbányászok ismét lecsaptak, és sikerült néhány igencsak érdekes infót előszedniük a havas pályáról. Első és talán legfontosabb, hogy kiderítették az eddig "Dihor Otok" munkacímen futó helyszín hivatalos ingame neve Vikendi lesz, ami szlovénul annyit tesz, hogy hétvége vagy hétvégék, –de ez lehet puszta véletlen is. Mindemellett érdekes módon rátaláltak egy listára is, ami időjárás mintákat tartalmaz, –azonban az eddig már ismert "napos", "ködös", vagy "esős" mellett olyanok is szerepelnek a felsorolásban, mint a "szélvihar" a "hóesés", ráadásul megemlítik a régóta áhított éjszakai körülményeket is. 

Source: reddit

A különböző időjárások mindig is nagy kedvenceim voltak a PUBG-ben, mivel jelenlétük színesítette a játékot, és íly módon rá vagyunk kényszerítve arra, hogy kimozduljunk a napos tiszta időjárás nyújtotta komfortzónából. Azzal, hogy a fejlesztők extrémebb körülményeket hoznak be, csak növelik a fun factort, –ráadásul növelik a saját és a játék korlátait. Ezenfelül ha belegondoltok, az éjszakai mód lehetővé teszi további spéci kütyük bekerülését a játékba, mint mondjuk az éjjellátó, új álcaruhák és hozzájuk tartozó fegyver skinek vagy a thermal scope.  Természetesen mindezt casual szempontból nézem és biztos vagyok benne, hogy a kompetitív játékosoknak nem feltétlenül fog elsőre tetszeni, hogy a látásukat és az észlelésüket korlátozni fogják a körülmények. 

Ti mit gondoltok egyébként a témáról? Jó ötlet behozni az extrémebb körülményeket, vagy maradna inkább minden a régiben a napsütéses időjárással? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!