Hatalmas infócsokor érkezett a Red Dead Redemption 2-vel kapcsolatban

Hatalmas infócsokor érkezett a Red Dead Redemption 2-vel kapcsolatban

Most rengeteget megtudhatsz október legnagyobb durranásáról. 

Már februárban meséltünk nektek arról, hogy a Rockstar gondozásában készülő Red Dead Redemption 2 nem csak a hónap, hanem az év játéka címet is megszerezheti. Ugyanis egy igazán egyedi hangulatú western játékot fogunk október 26-án PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra megkapni, ami az első részhez hasonlóan képernyőhöz szegező történettel, érdekes karakterekkel és változatos feladatokkal fog gondoskodni arról, hogy minimum 20-30 órát töltsünk a társaságában. 

Külön jó hír, hogy az IGN munkatársai már kipróbálhatták a játékot, ezért a felhasználó kérdéseire válaszolva még többet megtudhattunk a készülő remekműről, amivel kapcsolatban a fejlesztőcsapat is osztott meg újdonsült információkat.


Így többek között kiderült, hogy a játék kampány része teljesen különálló lesz és nem szükséges hozzá internetkapcsolat; ha szeretnénk, a Far Cry 5-höz hasonlóan kutyákkal üthetjük el az időt, bár nem lehet saját ebünk és egy hatalmas játékteret fogunk kapni, amit egyelőre még nem lehet megbecsülni, hiszen csupán a térkép egyik szeletében kalandozhattak a srácok. A folytatásban a zene ugyancsak kifogástalan lesz, lényegesen kevesebb káromkodás fogja elhagyni a szereplők száját, viszont 30 fpssel fog futni a játék, ami a megjelenésre remélhetőleg betonstabil is lesz. 


kellően mély történetre sem lehet majd panaszunk, úgyhogy aki szereti a magával ragadó sztorival bíró játékokat, annak mindenképp kell egy próbát tennie a Red Dead Redemption legújabb részével. Ahogy már az előzetesekből is láthattuk, a város egy valóban élő-lélegző közösségként fog működni, ahol számtalan érdekes figurával találkozhatunk. 


A játékon munkálkodó fejlesztőcsapat is rengeteg információt osztott meg a minap, amiből kiderült, hogy az általunk alakított főszereplő –Arthur Morgan– kinézete teljes mértékben a játékosokra lesz bízva, így a fizimiskáján és a ruházatán is kedvünkre alakíthatunk. Egyúttal figyelnünk kell karakterünk higiéniájára is, mivel büdösen aztán leshetjük, hogy szóba álljanak velünk a városlakók. 

Ráadásul etetni és itatni is kell a karakterünket, ami ahogy a való életben, úgy itt is– hatással lesz egészségi állapotára, és ebből fakadó állóképességére. Bázisként szolgáló táborunkat is testreszabhatjuk, –amit érdemes is megtenni, ha két bevetés, vagy éppen bankrablás között szeretnénk minél gyorsabban feltöltődni, valamint például megfelelő számú töltényből betárazni. 


Brutalitásból ugyanis nem lesz hiány: egy-egy jól elsütött fegyverrel valakinek a végtagjait is meglőhetjük, és az Overwatch-os McCree ultijához hasonló Dead Eye funkcióval pedig belső szerveket is megcélozhatunk. Természetesen választhatjuk azt is, hogy önjelölt vadnyugati Rambo helyett kicsit kultúráltabban viselkedünk és figyelmeztetőlövésekkel próbáljuk jobb modorra bírni a banditákat, –de ez nem lesz mindig célravezető.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!