Minden, amit tudnod kell a KanonenJagdPanzer 105-ről!

Minden, amit tudnod kell a KanonenJagdPanzer 105-ről!

Minden, amit tudnod kell a hamarosan boltokba kerülő 10,5 centiméteres löveggel felszerelt német tankvadászról!

A KanonenJagdPanzer egy régóta megvásárolható páncélvadász, –amit eleinte sokan a tier VIII-as E-25-ként emlegettek–, de idővel teljesen eltűnt a metából, ugyanis túl gyenge ahhoz. hogy komolyan lehessen venni. A megoldás egy 10,5 centiméteres löveg lehet, amiről az első híreket még tavaly augusztusban tette a közzé a Wargaming.

Jobb lesz a tankvadász a nagyobb kaliberű ágyúval?

Összességében igen, hiszen a töltési időn kívül csak a DPM csökken, de cserébe markánsabb alfát, magasabb páncélátütést és gyorsabban szálló lövedéket kapunk. Mindhárom olyan tulajdonság, ami szükséges ahhoz, hogy tier X-ben is megállja helyét a tankvadász.

Mikor, mennyiért és hogyan?

A KanonenJagdPanzer 105 a prémiummal rendelkező játékosok számára október 3-ától lesz megvásárolható, a többiek pedig október 10-étől vehetik meg. Az ára vélhetően ugyanannyi lesz, mint a jelenlegi KanonenJagdPanzeré. A Wargaming jelenleg három opciót fontolgat:

  • Ingyen lecserélheted a KanonenJagdPanzered az újra.
  • 50% kedvezmény, ha mindkettőt meg szeretnéd tartani.
  • Teljes áron megvásárolhatod, ha nincs meg a KanonenJagdPanzer.

Egyelőre ez a három lehetőség még egyáltalán nem biztos, és az előzetes információk alapján hétfőn dől majd el, hogy melyik lesz a végleges.

Ti várjátok már ezt a prémium tankvadászt? Melyik lehetőséget tartjátok reálisnak?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.