Kétszeres Majorgyőztes lett az Astralis!

Kétszeres Majorgyőztes lett az Astralis!

Az év meccse helyett a valaha volt legsimább Majordöntőt kaptuk.

Elképesztően egyoldalú mérkőzésen nyerte meg második Major bajnoki címét az Astralis. A tizenharmadik Counter-Strike világbajnokság döntőjében a világ két legjobb csapata találkozott egymással, de a Na'Vi sajnos nem érkezett meg a mérkőzésbe, amit a dánok nagyon keményen meg is büntettek.

A vétó során Nuke, Overpass és Inferno maradt bent. Az ukrán-orosz fél nagy hibát követett el az azzal, hogy inkább maradtak a Cache permaban mellett, és nem Nuke-ot vették ki. Az Astralis-nak 18-0-ás győzelmi szériája volt ezen a pályán a meccs előtt, amit nagyon könnyen 19-re növeltek most. Electronic-on kívül nem igen villant meg a csapat, és hiába kezdtek CT oldalon, így is csúnyán elvesztették a félidőt. A folytatásban sem találták a köröket, ezért gyors 16:6-tal ért véget Nuke.

A második pályán a Na'Vi kezdett be rögtön négy körrel, és az igen kiegyenlített első félidőben hat kört hoztak el T oldalon. A második etap viszont az Astralis eredményes pisztolykörével indult, innen pedig nagyon gyorsan el is jutottunk 14:6-ig. Ekkor s1mple-ék magukhoz tértek és megkezdték a visszatérést. Azonban kár volt örülni, hiszen csak három kört tudtak hozzáadni a korábbi hathoz, mire az Astralis abbahagyta a játszadozást és megnyerte a pályát 16:9-re, –ezzel a Majort 2:0-ra!

Bár rendkívül egyoldalú döntőt láthattunk, ezen a napon a jobb csapat nyert. Az Astralis egyszerűen mindenre fel volt készülve, nagyon kevés hibával játszott, –míg a Na'Vi-ról ez nehezen mondható el. Gratulálunk a dánoknak, de ezúttal nem csak a Majorcímért, hanem az érájukért is, melyért olyan keményen küzdöttek Magisk érkezése óta!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!