Egy apró beállítással teljesítménycsökkenés nélkül láthatod a torkolattüzet

Egy apró beállítással teljesítménycsökkenés nélkül láthatod a torkolattüzet

WackyJacky ismét hasznos trükkre jött rá. 

Az edukációs videókat készítő WackyJacky már a PUBG indulása óta azon fáradozik, hogy mérhetetlen tudásával és elszántságával segítsen a fejlődni vágyó játékosokon. A leghasznosabb tanácsait mi is a figyelmetekbe szoktuk ajánlani; legutóbb például egy két hónapos kísérletezgetés eredményéről olvashattatok, amiben Jacky rájött, milyen szerepkörben teljesít legjobban az M16A4.  

Így lehetsz te is az M16A4 mestere

A PUBG-ben az M16A4 eddig nem nagyon találta a helyét, –legalábbis mostanáig.

Nos Wacky nemrég újabb videót töltött fel a YouTube csatornájára, amiben ismét egy zseniális trükk szerepel. Alapvetően a fegyverek –akárcsak a valóságban– a PUBG-ben is rendelkeznek torkolattűzzel. Ezt ugyan el lehet fedni különböző kiegészítőkkel, sok esetben azonban nem feltétlenül találni megfelelőt. Ráadásul az optimalizálatlanság miatt rengetegen a legalacsonyabb grafikai beállításokon játszanak a teljesítmény növelésének érdekében, szóval számukra lényegtelen ez az effekt. A lövések fénye azonban low-on egyáltalán nem látszik, amivel kisebb hátrányba kerülhetünk, mivel így nehezebb meghatározni, honnan is céloztak be minket.

WackyJacky éppen ezért azt tanácsolja, hogy a grafikai beállításoknál állítsuk át az "Effects"-et Low-ról Ultra-ra, hogy jobban láthassuk az ellenfelek torkolattüzét. A módszert több mint egy hónapig tesztelte és érdekes módon teljesítménycsökkenés nélkül működik ez a kis trükk, legalábbis közelre és középtávon. Ha bizonyítékot szeretnétek minderre, nézzétek végig az alábbi videót!

Ti egyébként milyen grafikai beállításokon játszotok a játékkal?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!