KODIAK és HULLA_SZILVA továbbjutott a Broadcaster Royale második selejtezőjéről!

KODIAK és HULLA_SZILVA továbbjutott a Broadcaster Royale második selejtezőjéről!

A duó következő megmérettetésére jövőhét szombaton kerül majd sor. 

Néhány héttel ezelőtt elindult a Broadcaster Royale második szezonja, amiben a legtehetségesebb PUBG streamerek küzdhetnek meg egymással a 300 ezer dolláros összdíjazásért. A versenysorozat első, meghívott partneri selejtezőjén hatalmas magyar siker született, ugyanis mindhárom magyar páros továbbjutott a második körbe.

Éltek a meghívással a magyarok; minden páros továbbjutott a Broadcaster Royale-on!

Nagy sikerrel -és egy csirkevacsorával- ért véget a magyarok számára a tegnapi selejtező!

A megmérettetés második kvalifikációját tegnap este rendezték, ahol a KODIAK és HULLA_SZILVA párosáért szoríthattunk. A srácok nagyon ügyesen kezdték a versenyt és kivárásra játszó taktikájuknak köszönhetően csirkevacsival távozhattak Sanhokról. Az ezt követő körökben sajnos nem sikerült megismételni ezt az eredményt, és a csapat több szerencsétlen helyzetbe is belefutott, az utolsó meccsen azonban sikerült elcsípniük a hatodik helyet, ami a korábbi eredményekkel kombinálva összességében a 9. továbbjutó pozícióba repítette a párost. Ezúton is gratulálunk a kiváló teljesítményhez!
A KODIAK és HULLA_SZILVA ezzel továbbjutott a szeptember 29-én tartandó meghívásos döntőbe, ahová korábbi selejtezőn remek eredményeket elérő  BTURBO és ANAZRYEL, Cucu és Lowhealt, illetve a Konti és FoDa duó várja őket a többi kvalifikált mellett. Innen a legjobban teljesítő 5 csapat juthat tovább a TwitchConon rendezendő nagy döntőbe, ahová a TheVRJani és bLYYY alkotta TigerOwl közvetlen meghívást kapott a szervezőktől.

bLYYYPLAYS on Twitter

WEAREREADY #TYGEROWL Nocsak-nocsak, kiket láttok a 17-es csapatban? ;) @thevrjani #BROADCASTERROYALE #PUBG #HUNGARY

Reméljük a Partner Invitational döntőjéről minél több magyar páros jut majd tovább, akiknek  szurkolhatunk majd a San Jose-i megmérettetésen. Ne feledjétek egyébként, hogy akár ti is lejuthattok a versenyre, hiszen a Broadcaster Royale-nak van nyílt selejtezője is, amire ezen a linken tudtok nevezni. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!