Egy játékos, három szerver, hat legend helyezés

Egy játékos, három szerver, hat legend helyezés

Hatszoros legend játékossá vált BattMasil egy hónapon belül. Brutális teljesítményt tett le az asztalra a fanatikus mesekártyás!

A legend rank elérése a játékosok körülbelül fél százalékának sikerült a 2018-as márciusi átalakítások előtt. Azóta már csak négy helyezésnyit dob vissza a rendszer minden hónap elején és így valószínűleg a legendben játszók száma is növekedett, de hivatalos statisztikát nem adott ki a Blizzard az elmúlt hónapokban, így kizárólag a saját tapasztalatainkra hagyatkozhatunk. Ezt a fél százalékos arányt javította tovább BattMasile, aki a szeptemberi hónapban egyszerre volt legend három szerveren, az összes formátumban!

A képeken is látszódik, hogy Wildban mennyivel kevesebb legend játékos van összességében. Egyszerűen nem éri meg abban a formátumban játszani, ha komolyabban szeretne valaki foglalkozni a Hearthstone-nal. Egy-két nagyobb meghívásos verseny van, amin ugyanazok az arcok tűnnek fel. Vannak játékosok, akik kifejezetten a Wildra szakosodnak és ott találják meg a boldogságot, amivel nincs is gond, ezért van két formátum, hogy lehessen választani. Az viszont már nem elhanyagolható tényező, hogy a Blizzard nem foglalkozik az egyensúllyal csak akkor, ha már annyira brutális egy-egy pakli dominanciája, hogy muszáj hozzányúlni a lapokhoz (Naga Sea Witch nerf).

Konkrét paklikat nem adott meg BattMasile, de a képek alapján Wildban az Even Shamant, Standardban a Hadronox Druidot és a Midrange Huntert pörgette. Ezekhez a változatokhoz megmutatjuk a legjobb paklikat.

Wild Even Shaman

Kód: AAEBAaoIBLUUlL0Cws4CzfQCDdMB2QfwB9YPshT3qgL7qgKgtgKHvALRvAL2vQKU7wKP+wIA

Standard Midrange Hunter

Kód: AAECAR8ChtMCgPMCDqgCtQO7BesHlwjbCe0JgQr+DI7DAtfNAt3SAuHjAovlAgA=

Standard Taunt Druid

Kód: AAECAZICBMLOAq/TAo3mAvHqAg1AX+kB5AjJxwKU0gKY0gKe0gLm0wKL4QKE5gLd6wKN8AIA

Egy legendhez is sok idő kell, de hathoz rengeteg. BattMasile kitartása, tudása és egy kis szerencse összehozta azt, amire csak nagyon kevesen képesek a világon. Kíváncsian várjuk, hogy ráhajt-e a legend 1 helyezésekre, vagy egyáltalán megismétli-e valaha ezt a teljesítményt a jövőben. Rank 4-ről már könnyebb dolga lesz.

Nektek mi a valaha volt legjobb eredményetek a Hearthstone-ban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!