Egyre többen panaszkodnak az új kék zóna miatt

Egyre többen panaszkodnak az új kék zóna miatt

A PUBG Corp. egyik legújabb változtatása nem feltétlenül vált a játékosbázis kedvencévé. 

Néhány héttel ezelőtt a PUBG 21. frissítésében a PUBG Corp. rengeteg újdonságot pakolt a játékba. Megérkezett például a régóta várt gyakorló pálya, kaptunk egy új AR-t az MK47 Mutant személyében, de megújították a BP rendszert is, –nem is beszélve a küldetések jutalmazását átvariáló Supply System-ről, vagy a Sanhok exkluzív járműről, a három fő szállítására képes Tukshai-ról.

A Training mód mellett rengeteg újdonsággal érkezett meg a 21. PC frissítés

Wolfi | 18/09/05 15:23 A koreai leakek ezúttal sem hazudtak, hiszen megérkezett a 21. frissítés a teszt szerverekre! A Training mód csak a hab a tortán: egy új AR, egy lézer kiegészítő, a Tukshai és egy teljesen új jutalom rendszer is érkezett a játékba. Nézzük is meg, hogy mit tartalmaz az óriási 21.

A frissítés első körben egyébként összességében igencsak bejött a játékosbázisnak, az elmúlt héten azonban megszaporodott azok száma, akik nem feltétlenül elégedettek az új Blue Zone-nal. Emlékeztetőül, a fejlesztők frissítették a kör megjelenését és a menetelő fal színe lényegesen kékebb, sötétebb lett. A probléma ott kezdődik, hogy emiatt a körben lévők sokkal nehezebben veszik észre a játéktéren kívül elhelyezkedőket.

Alapvetően a Blue Zone hátrányt kellene jelentsen, hiszen ha elkap minket, méretétől függően folyamatos sérülést szenvedünk el. Egy felkészült csapat vagy solo játékos azonban rendszeresen alkalmaz olyan taktikát a játék elején és közepén, ritkább esetben a végén is, hogy a kör mögött halad a következő biztonságos pont felé, a sebzést pedig néhány Energy Drink vagy Painkiller, húzós esetben First Aid vagy Med Kit segítségével lazán kompenzálni tudja.

Ezt a fajta taktikázást azonban az új Blue Zone-nal jócskán nehezebben lehet büntetni, és bizonyos esetekben körön kívül lenni biztonságosabb, mint belül, mivel a gyanútlan játékos sok esetben nem számít rá, hogy a fal mögül szedik le. Az alábbi videóban például egy hétköznapi játékos, NePixel egyik meccséről láthattok egy felvételt, ami tökéletesen prezentálja, miért is problémás a jelenlegi zóna szín. 

Ti mit gondoltok a témáról, –jó a mostani Blue Zone, vagy kérjük vissza a régit? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!