Extra magas sebzésű új szovjet prémium tankvadász!

Extra magas sebzésű új szovjet prémium tankvadász!

A szokványostól eltérő alfával rendelkező prémium tankvadászt mutattak be a szuperteszt szerveren ma délután.

Ma délután mutatkozik be a SU-130PM névre hallgató új szovjet tier VIII-as prémium tankvadász a szuperteszt szerveren. A tankvadász alapját a SU-100P adja, ami egy II. világháború utáni könnyű tankvadász prototípus volt, amivel a SU-76M-et kívánták helyettesíteni. Az egység jól teljesített a gyakorlótéren, így később a hadsereg szolgálatába állították, -bár tömeggyártásra nem került sor. A teszten résztvevő jármű a Kubinkai Harckocsi Múzeumban tekinthető meg.

A tankvadász szerepe a játékban

A fő különbség a fenti prototípus és a játékon belüli verzió között az ágyú lesz, ugyanis a World of Tanks-ben egy még erősebb 130 mm-es löveggel szerelték fel. Játékmenetét tekintve egy mozgékony és jól álcázott jármű lesz, amivel nagy ütéseket vihetünk be ellenfeleinknek. A 243 milliméteres páncélátütésű 520-as alfa sebzést még a tier X-es tankok is megérzik majd! A tankvadász elég gyors lesz ahhoz, hogy elérjen bármilyen kulcspozíciót, -de terepen nem teljesít majd olyan jól. Az utazósebessége körülbelül 45-55 km/óra lesz.

Túl szép, hogy igaz legyen? Mi a bukkanó?

A SU-130PM egy papír páncélzatú és alacsony HP-val rendelkező tankvadász, aminek ráadásul a horizontális lövegkitéríthetősége is csak 155 fok. A túléléshez a mozgékonyságodra és az álcázásodra kell majd támaszkodnod, tehát nem állhatsz le vele pofozkodni, mert könnyen alulmaradhatsz.

Felkeltette az érdeklődésedet a tankvadász? Valóban szükség volt a megnövelt alfára?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.