Veszíts, hogy nyerj, -avagy a vigaszdíj rendszerről!

Veszíts, hogy nyerj, -avagy a vigaszdíj rendszerről!

Nem állítjuk, hogy láttuk jönni, de most már ezen sem lepődünk meg.

Az alábbi üzenetet az amerikai szerver egyik játékosa, __WarChild__ kapta, aki eleinte örült ennek az innovációnak, ami a csatában szerzett kreditet, XP-t és szabad XP-t duplázza vereségnél -feltéve, ha a top 5 XP szerző játékos közt végzel a csapatodból-, de miután jobban beleásta magát, kicsit árnyalódott a kép.

A "Daily Insurance", vagy szabad fordításban vigaszdíj/biztosítás több sebből is vérzik. Kezdjük azzal, hogy csak valódi pénzért juthatsz hozzá, ráadásul a legnagyobb csomagot 29,99 dollárért, azaz körülbelül 8.000 forintért árulták.* Ha felhasználsz egyet, akkor a következő 10 csatában duplázza a kreditet, a szabad XP-t és az XP-t, de ennek három feltétele is van. A legelső, hogy csak a vesztes csaták számítanak, ezenkívül azok, ahol tier VIII-X tankkal a top 5 alap XP szerző játékos közt végeztél. Nem ismert, hogy van-e rajta időkorlát, de a "daily" jelzőből kiindulva vélhetően csak egy napig marad aktív a bónusz.

*Fontos megjegyezni, hogy azóta már eltávolították a Premium Shop-ból.

Szükség van erre?

A hivatalos fórumon többen is arra panaszkodtak, hogy a World of Tanks gazdasági rendszerével van gond, hiszen ahogy az alábbi fórumozó is kihangsúlyozta, a tier X-es tankok megszerzése normál játék mellett sokszorta olyan nehéz, mint például a World of Warships-ben a top csatahajóké.

Megjelenhet egy hasonló csomag nálunk is?

Valószínűleg nem. Az amerikai játékosok teljesen kiakadtak a hír hallatán, ezért remélhetőleg a Wargaming levonta a megfelelő következtetéseket, és nem próbálja meg lenyomni a torkunkon a vigaszdíj rendszert. Elképzelhető, hogy más módszerrel elfogadhatóbb lenne, de jelenlegi formájában aligha van olyan játékos, aki szívesen élne ezzel az ajánlattal. Akárhogy is, de a valódi probléma az, hogy a World of Tanks jelenlegi gazdasági rendszere rossz, ezért sokan rákényszerülnek arra, hogy ehhez hasonló eszközökhöz folyamodjanak, ha fenn szeretnék tartani a fiókjukat. Ami a WG-nek örvendetes, de nekünk, játékosnak aligha.

Lehet ráció a vigaszdíj rendszerben? Ti mit változtatnátok rajta, hogy elfogadhatóbb legyen?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.