Oskar szerint snax csatlakozása óta kommunikációs problémák jelentkeztek csapatában

A mousesports cseh játékosa egy Q&A-t hírdetett Twitter oldalán.

Tomáš " oskar " Šťastný tegnap este folyamán Twitter fiókján várta kérdéseit a publikumtól, hiszen nem volt semmi teendője, –így nagy unalmában válaszolt pár kérdésre.

Kapásból az első kérdés egy komoly témát feszegetett: egy honfitársa arra volt kíváncsi, hogy milyen a kommunikáció a lengyel snax csatlakozása óta, jól beszél-e angolul. Oskar azt felelte, hogy jelen pillanatban akadnak problémák az információk átadása terén; nem olyan volt mint azelőtt.

A cseh játékos azt is elárulta, hogy hiányol maga mellől egy olyan játékost –mint például egy STYKO vagy Zero–, aki jobban megértené őt, és akár anyanyelvén is tudna valakivel kommunikálni. 

Jelenlegi teljesítményéről is faggadták. A kérdést feltevő úgy véli, hogy teljesítőképessége már nem olyan mint volt, hiszen korábban egyes FPL mérkőzéseit közvetítve mindig olyan szép megmozdulásokat tudhatott magáénak, hogy a Reddit oldala csak vele volt tele, –ennek azonban jó ideje már. A cseh játékos elismerte ezeket a tényeket, és ő is megerősítette, nem tud akkorákat villantani mostanában, mint azelőtt. Elmondása szerint ez annak köszönhető, hogy nincs egy nap 18 órája arra, hogy a játékkal foglalkozzon, ahogy azt korábban is tette, –bár ennek természetesen örülne–, de szeretne életének más fontos teendőire is összpontosítani.

Ezek mellett azt is megtudhattok tőle, hogy kedvenc ellenfele a FaZe Clan; legyen bármi is a végeredmény, mindig szeret ellenük játszani. Arra a kérdésre pedig, hogy szerinte ki lesz a 2019-es év új szupersztár játékosa, négy embert is megemlített. Szerinte egyik jelenlegi csapattársa, az észt ropz, vagy a Liquid ötöséből a kanadai Twistzz, illetve szóba hozta a HellRaisers bomba párosát is, név szerint ISSAA-t és w0xic-ot.

Oskar-t és a mousesports csapatát legközelebb szerdán láthatjuk az ESL One New York rendezvényén, ahol az "A" csoportban kaptak helyet, –olyan ellenfelek mellet, mint a Major döntőt játszó Natus Vincere, a ScreaM-mel kiegészülő fnatic. Emellett még a Gambit is megtalálható ebben a négyesben, nyitómérkőzésüket pedig a svéd többségű csapattal kell majd lejátszaniuk.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!