Caps újfent megcsillogtatta tudását, ezúttal Koreában, Rivennel - videó

Caps újfent megcsillogtatta tudását, ezúttal Koreában, Rivennel - videó

Caps nem véletlenül kapta anno a Baby Faker becenevet: Koreában is képes megmutatni tehetségét Rivennel.

Caps Koreában is megállíthatatlannak tűnik, egyelőre stabilan halad felfele a rangsorolt létrán. Jelenleg Master 298 LP-n csücsül 56%-os győzelmi aránnyal, –ami nem kimagasló, de kellően jó ahhoz, hogy továbbra is inkább jó irányba haladjon. Nem véletlenül kapta a nyári szakaszban az európai MVP címet.

Diamond 1 egy elvesztett meccs nélkül? Valaki ezt is megcsinálta!

Minél több meccset nyerünk, annál jobban izgulunk, hogy véget ér a sorozat. Képzeljétek el, hogyan érezheti magát ez a játékos!


Az alábbi megmozdulását is alig pár órával ezelőtt alkotta Ekko ellen Rivennel és több szempontból is látványosabb, mint elsőre tűnhet. Először is ellenfele, Xiao Lao ban nem egy kezdő Ekko játékos. Challenger szinten van és az idei szezonban Ekkoval több mint 200 mérkőzés után is 70%-os győzelmi arányt tart, így kevés dolog lepi már meg. Ezek közé tartozik Caps megmozdulása is.


A play szépsége pedig a mindgame-ben van, nem is a végső Flash-en. Xiao 55% HP-n kezd, Caps pedig valahol 50%-on. Már a csere elején aktiválja a Riven ultit, ez a kulcsmomentuma a megmozdulásnak. Elhiteti Xiao-val hogy azonnal egy E-W stunra indul, de valójában csak egy alaptámadást indít el, ami kikényszeríti Ekkoból az ultit. Ezt követően a megszakított alaptámadás után Q-val kiugrik az Ekko ulti sebzéséből, majd rámegy Ekkora. Ekko úgy gondolja, hogy jó ötlet visszaugrani Rivenre egy E-vel, de ekkor kapja meg ténylegesen a kábítást, illetve az Ignite-ot is. A Flash a végén már csak egy plusz etetés, valamint az Ekko Q kikerülése. Ekko Flash-ére számítva tökéletes helyre küldi a Riven ultit, így Ekko már nem tud mit tenni.

Fantasztikus, hogy ezen a szinten mennyire apró dolgokon mehetnek el a dolgok, és hogy ezeket mind fejben kell tartani; számtalan változót egyszerre, –különben könnyen pórul járhatunk, mint Ekko ebben az esetben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!