Diamond 1 egy elvesztett meccs nélkül? Valaki ezt is megcsinálta!

Diamond 1 egy elvesztett meccs nélkül? Valaki ezt is megcsinálta!

Ugyan említettek már magasabb winstreak-et is ennél, de ez még így is bámulatos.

Egy 18 éves litván srác megcsinálta azt, ami a legtöbbünk számára több szempontból is maximum álom marad. Eredetileg elvileg Zalgan néven fut, és egy tehetséges fiatal dzsungelesről van szó. Egy új fiókot kezdett az EUW szerveren RTotem néven, valószínűleg azért, hogy smurfölhessen egy jót.

Ez az öt legjobb játékos az idei VB-n teljesítményük alapján !

Aioween | 18/09/25 14:47 Lassan kezdődik a világbajnokság, ami a legjobb lehetőség arra, hogy a különféle régiók, csapatok és játékosok összemérjék tudásukat egymással szemben. Az év vége fele még lesz egy All-Star gála, mi pedig most a kettőt ötvöztük kicsit.

A dolog pedig annyira jól sült el, hogy már Diamond 1-ben csücsül, de az igazán nagy mutatvány nem ez. Az a durva az egészben, hogy ezt a Diamond 1-et 100%-os győzelmi aránnyal érte el. Igen, jól látjátok, egyetlen egy mérkőzést sem vesztett el.

Magyarul ez azt jelenti, hogy jelenleg egy 51-es winstreaken csücsül, ami elég durva, belegondolva, hogy a legtöbb játékos már 5 győzelem után is félve kezdi el a következő mérkőzését. Azt hozzá kell tenni, hogy mindezt nem egyedül érte el: egy L9EB TURBOPLAYER nevű fiókkal duózik és kettejük párosa egyelőre megállíthatatlan. Duopartnere miden játszik, RTotem pedig jó eséllyel őt campeli a dzsungelből, ketten pedig már elég jó aránnyal lehet carry-zni. Ő sem vesztette egyébként még egy mérkőzést sem, igaz ő "csak" Diamond 2-ben van.

Ami még tovább növeli a helyzet szépségét, hogy szembetalálkoztak már egy hozzájuk hasonló duoval, akik majdnem veretlenek, de még ők sem állhatták útjukat. Szegény random és JACKSPEKTRA Z párosa a négyből egy vereséget RToteméknek köszönhetnek.

RTotem egyébként nem viszi túlzásba a változatosságot, a bevált karakterekkel játszik folyamatosan, de miért is váltana arról, ami már bevált? Nidalee és Graves a két első számú választása, velük egyébként is hatékonyan lehet solo queue meccseket elvinni, illetve befért még pár Lee Sin és egy darab Olaf mérkőzés is.

Ez persze rossz hír lehet az ellenfeleiknek, akik lehet, hogy emiatt pont egy promot buknak majd jó eséllyel. Hogy meddig sikerül fenntartani ezt a tökéletes futamot az jó kérdés, de minden bizonnyal Zalgan, avagy RTotem az igazi játékszintje jóval D1 fölött van.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!