Te sem hallod az ellenfél lépéseit meccs közben? - Nem vagy egyedül!

Te sem hallod az ellenfél lépéseit meccs közben? - Nem vagy egyedül!

Újabb idegesítő bug bukkant fel a játékban. 

A néhány héttel ezelőtt érkezett 21-ik frissítés első körben igencsak bejött a játékosbázisnak, hiszen végre valahára megkaptuk a gyakorlópályát, egy új fegyvert az MK47 Mutant személyében, –ráadásul átalakult a jutalmazási rendszer és bekerült a Sanhox exkluzív Tukshai is. A lelkesedés azonban mostanában alább hagyott, mivel a Training Mode tele van bugokkal és a sok hülyéskedő játékos lehetetlenné teszi a nyugodt felkészülést, továbbá egyre többen emelik fel hangjukat a megújított kék zóna miatt is, mivel a fal új színe megnehezíti a körön belül lévőknek a kívül tartózkodók levadászását. 

Egyre többen panaszkodnak az új kék zóna miatt

A PUBG 21. frissítésében érkezett vizuális változtatás kezd a játékosbázis agyára menni, –ráadásul jogosan.

Nos a 21-es frissítéssel kapcsolatban nemrég csak tovább nőtt az elégedetlenség –ugyanis az elmúlt néhány napban sorra jelennek meg a panaszkodó játékosok bejegyzései a redditen és a fórumokon, hogy a lépések hangjai teljesen megváltoztak–, továbbá sok esetben egyszerűen nem hallani az ellenfelet közeledni. A beszámolók alapján mindemellett előfordul olyan szituáció is, hogy hang alapján nem lehet megállapítani, 20 vagy 200 méter távolságból érkezett-e egy lövés, illetve a különböző járművek és mechanikák hangsávjai közt óriási különbség van. 

Érdemes továbbá azt is megemlíteni, hogy a spectatorok is jobban hallják a környezet és az ellenfelek hangjait, mint az éppen meccsben lévő játékosok. Bizonyíték képen egy Cr4zy nevű játékost összehasonlító videóját szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amiben tisztán hallható a különbség a két perspektíva között. 

Szerencsére a rengeteg negatív visszajelzés meghozta gyümölcsét: tegnap éjjel a PUBG egyik közösségi menedzsere, Hawkinz válaszolt az egyik fórum bejegyzésre. 

"Helló srácok, sajnálom, hogy nem megfelelően kommunikáltuk le a problémát. Jelenleg is azon dolgozunk a csapattal, hogy minél több információt gyűjtsünk a problémákról és megfelelő válasszal tudjunk szolgálni nektek. 

Tudomásom szerint a fejlesztők a következő frissítésben megpróbálják kijavítani a hibákat, amik a lövések hangjait érintik. A lépések problémájával kapcsolatban arra kérnénk titeket, hogy minden bizonyítékot küldjetek el nekem egy pontos leírással mellékelve. Tudomásom szerint a cégnél már ezen is dolgoznak, de csak később tudok majd részletesebb felvilágosítást nyújtani arról, hol is tartunk. 

Update: Sajnálatos módon számtalan audio probléma van jelenleg a játékban, viszont a problémák nagy részét már megoldottuk házon belül . Arról, hogy hol tartunk a javításokkal és mikor kerülnek majd be az éles szerverekre, amint tudlak, tájékoztatlak titeket. "

Reméljük a hotfix minél hamarabb megérkezik majd és a PUBG Corp.-nak tényleg sikerült minden audio problémát kijavítania. 

Ti egyébként tapasztaltátok ezeket az audio bugokat a 21-ik frissítés után, vagy szerencsétek volt és még nem találkoztatok hasonló esetekkel? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!