Minden, amit a VB küldetésekről és jutalmakról tudni kell!

Minden, amit a VB küldetésekről és jutalmakról tudni kell!

Számtalan VB küldetés vár idén is minkét, rengeteg jutalommal.

Már aktív a VB időszak a kliensen belül, szeptember 27-én, délután 5 órától lépett érvénybe az új küldetéssorozat, –illetve minden, ami ehhez kapcsolható!

Először is megjelent egy VB belépő, aminek célja, hogy több zsetonhoz juttasson minket a rendes küldetéseken felül, úgy mint a napi első győzelem, illetve már vásárláskor kapunk 4 VB gömböt, 200 zsetont és egy ikont.

Ezen kívül minden mérkőzésen a teljesítményedtől, a térképtől és a győzelemtől, vagy vereségtől függően további zsetonokat kaphatunk.

És hogy miket lehet venni a tokenekből?

Ezen kívül a VB ideje alatt érkezik majd a Harrowing esemény is. Itt is ikont, emote-ot és őrszemet vehetünk majd, illetve különféle gömböket, keretet és arany színű chromákat.

Érkezik majd egy különleges Kai'sa kinézet, a korábban már bejelentett popsztár skinnel, viszont a VB alatt megszerezhetjük ennek a tekintélyes változatát. Ez abban különbözik majd az eredetitől, hogy jár mellé egy speciális chroma, illetve keret, tőltő képernyő és vizuális hatások. Ezt a skint a boltban nem lehet megvenni, csak VB zsetonokból, a VB belépő segítségével.

Természetesen zsetonokat a VB küldetésekkel tudunk majd szerezni. A küldetések számos jutalommal ajándékoznak meg minket, úgy mint ikonok, VB zsetonok, egy külön hangulatjel, vagy akár egy VB gömb.

Korábban már írtunk arról is, hogy ha követjük a VB meccseit, azért plusz jutalmak járnak. Erről az alábbi cikkben olvashattok.

Ajándékokkal jutalmazza a Riot a VB nézőket, és ez nem minden!

Aioween | 18/09/25 09:30 Hosszú évek óta zajlanak a League of Legends e-sport közvetítések, de mindeddig a nézők soha semmit nem kaptak érte cserébe. Pedig ha belegondolunk, logikus lenne, hogy –az adás élvezetén felül– valami pluszt is nyújtsanak, hiszen minél magasabb a nézőszám, annál könnyebben eladható a "termék" a szponzorok számára.

Közvetlenül támogathatjuk kedvenc csapatainkat is. A Championship Kha'Zix bevételéből 25%-ot vesznek le, ebből 12,5%-ot mindenki megkap egységesen, a maradék 12,5%-os helyezés alapján osztják el közöttük. Ugyanígy tesznek majd az őrszemmel is. A csapat Chromák 25%-a megy az adott csapathoz, míg az ikonokból és emote-okból 50%-os kapnak. Végezetül a majd jövőre megjelenő VB skinek bevételének 25%-ét kapja a győztes csapat.

Kha'Zix 1350 RP-be kerül, és ahogy írtuk korábban, 28 chroma készült hozzá. Ezt csomagban is megvehetjük akár, melynek több verziója van.

És hogy milyen küldetésekre számítsunk? Nos, elég sokra: összesen 46 küldetéshez lesz lesz szerencsénk idén, amiből összesen 350 VB zsetont tudunk összeszedni. Elnézve a fenti árakat, ez nem túl sok, –szóval ha mindenképp zsetont akarunk, akkor nem árt elgondolkodni a VB belépőn.

Végezetül pedig nézzük meg, hogy a VB, illetve a Para gömb mit is tartalmazhat. A VB gömb egy véletlenszerű kinézettöredéket tartalmaz, 15%-ban bónusz narancssárga esszenciát, amennyi elég a kinézet kifejlesztéséhez, és 1,5-szeres szorzó drágakövekre, vagy mitikus hőskinézetekre. A para gömb már pozícióra specifikusan tartalmaz kinézettöredéket, –ezen kívül mindenben megegyezik a VB gömbbel.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.