Ma késő délután hivatalosan is elindult a FACEIT PUBG

Ma késő délután hivatalosan is elindult a FACEIT PUBG

Ráadásul az első játékos, aki megnyer 338 meccset, egy Fiat 500 boldog tulajdonosa lehet. 

Kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt a FACEIT hatalmasat dobott azzal, hogy a CS:GO után a PUBG-t is beépítették a platformjukba. Sokak számára ezzel egy álom vált valóra, mivel a cég első sorban a kompetitív beállítottságú játékosoknak kedvez, aminek köszönhetően megtartották a PUBG Corp. versenybeállításait, saját anti-cheat rendszert építettek be, továbbá van region lock is, –tehát nem kell tartani a "China number 1" hadseregtől sem.

Elindult a FACEIT PUBG szekciója, a közösség pedig imádja

Sose volt még ilyen jó PUBG-zni.

Nos, a béta teszt hatalmas sikernek örvendett: több mint 210 ezer játékos vett részt rajta, –emiatt pedig a FACEIT nemrég bejelentette, hogy közép-európai idő szerint ma esete 18:00-tól hivatalosan is elindul a PUBG részlegük. A platformon keresztül teljes körű kompetitív élményben lehet részünk, a már felsorolt extrákkal együtt. 

FACEIT on Twitter

Following a successful closed beta, @PUBG is launching on FACEIT tomorrow at 5PM BST! FACEIT leagues Region lock Competitive settings, anti-cheat, and automatic matches  FACEIT Points rewards Are you ready to drop in and get those chicken dinners?

Mindemellett a cég azzal koronázza meg az indulást, hogy az első játékost, aki eléri a 338 győzelmet, megajándékozzák egy új Fiat 500-as személyautóval. Sokan most joggal kérdezhetitek, miért pont 338 csirkevacsi kell a kocsi megnyeréséhez? A válasz igazából egyszerű és rendkívül vicces is: a FACEIT szerint pontosan 338 csirke fér bele az autóba. Azt ne kérdezzétek, hogy jött ki nekik ez a szám, továbbá a díj csak az Fiat 500-ast –a pipiket viszont nem– tartalmazza. 

A kompetitív PUBG kedvelőinek mi mindenféleképpen azt ajánljuk, hogy csináljanak egy ingyenes fiókot és kezdjenek el FACEIT-en játszani, mivel a vállalat egyedülálló lehetőséget biztosít a versenykörülmények közötti gyakorlásra és fejlődésre. Természetesen a Premium előfizetéssel további lehetőségek és ligák nyílnak meg a felhasználók előtt, ennek vásárlása viszont teljes mértékben tőlünk függ. Egyelőre ugyan csak a a Squad mód elérhető; csodálkoznánk rajta, ha hamarosan nem vezetnék be a Duo és Solo meccseket. 

Ti egyébként rá fogtok nézni a FACEIT PUBG-re, vagy maradtok a normál meccseknél? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!