A Flare Gun hamarosan bekerül majd a normál meccsekbe is

A Flare Gun hamarosan bekerül majd a normál meccsekbe is

Sokan viszont ennek nem feltétlenül örülnek. 

Ha emlékeztek még, tavasszal a PUBG Corp. azzal borzolta a kedélyeket, hogy a Flare Gun-t elhelyezték a játékban. Emlékeztetőül: a jelzőpisztoly nem minősül klasszikus fegyvernek, hiszen ártani nem tudunk vele az ellenfeleknek, viszont rendkívül hasznos tud lenni egy meccs során, mivel ha lövünk vele egyet, akkor egy különleges drop-ot tudunk lehívni, ami a normál ládák tartalmának kétszeresét tartalmazza.

Egyelőre csak custom mapeken mutatkozik be a Flare Gun, de mire is lesz jó pontosan?

Aioween | 18/03/17 14:12Elsőre talán furcsa lehet, hogy pont egy jelzőpisztoly került be egy olyan játékba, ahol az elsődleges célunk más játékosok eltüntetése, –márpedig ezzel nem fogjuk sebezni őket, de a haszna meglesz! Bemutatkozik tehát a Flare Gun, amit nemrég kaptunk meg, –köszönhetően a legutóbbi content patch-nek.

Mondanom sem kell, emiatt a Flare Gun nagyon különleges és értékes loot-nak számít, viszont az elmúlt hónapokban csak a Custom, illetve Event Mode-ban volt elérhető. Nemrég azonban egy német közösségi menedzser, PUBG_Soma arról Tweet-elt, hogy a fegyver tesztidőszaka hamarosan zárul és a fegyver október 1-én bekerül majd a normál játékmódokba is.

Soma #PUBG on Twitter

Nach dem 1. Oktober wird die Leuchtpistole dem normalen Spielverlauf als Loot hinzugefügt. Noch könnt ihr es testen und Feedback geben. Alles cool? Irgendwelche Bedenken? Ab in die Kommentare! https://t.co/Z0S35SCPsi

A közösség persze rögtön felkapta a témát a redditen, és sokan kételkedésüket fejezték ki a döntéssel kapcsolatban, mivel indokolatlannak tartják a pisztoly által biztosított loot mennyiségét. Néhány játékos véleménye szerint mindez negatívan hatna a játékélményre és a Flare Gun-t inkább csak casual meccseken kellene elérhetővé tenni, hogy a játék kompetitív része megőrizhesse kiegyensúlyozottságát. Érdekesség, hogy néhány órával később Soma reagált a reddit bejegyzésre és helyreigazítást tett közzé, miszerint a fegyver béta tesztje tart október 1-ig, a normál módba való bekerülésének időpontja viszont még nincs meg.

Soma #PUBG on Twitter

Mein werter /u/fergard, der diesen Thread eröffnet hat: https://t.co/qeczf8voKL Die Beta der Leuchtpistole läuft noch bis zum 1. Oktober. Danach _zu einem noch nicht genannten Datum_ wird sie, wie im Event bekanntgegeben, wie von mir wiederholt, ins normale Spiel eingefügt.

 Ti mit gondoltok egyébként a Flare Gun-ról? Valóban problémás lenne a bevezetése?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!