A Beast vagy a Mech Hunter a nyerő?

A Beast vagy a Mech Hunter a nyerő?

Érdekes felvetés, és jobban belegondolva valóban nehéz eldönteni, hogy a Beast vagy a Mech lapok köré épülő Hunter pakli jobb-e.

Egy érdekes felvetésre bukkantunk a napokban, ami azt vitatja, hogy vajon a Boomsday Project változásaival előtérbe kerülhet-e a mechek köré épülő Deathrattle Hunter a korábban megismert beastekre támaszkodóval szemben. Az általános hipotézis szerint a mech központú Cube Hunter paklik alacsonyabb mana görbén funkcionálnak, több deathrattle effekttel rendelkeznek, –ráadásul a bennük rejlő potenciál kulcsfontosságú lehet bizonyos ellenfelekkel szemben.

Mechrattle Cube Hunter: A legvárósabb deckek egyike

Kód (Az első variánshoz): AAECAR8G+wbTzQKG0wLL7AKA8wKggAMMjQH7AZcIq8IC2MICnM0C3dICi+EC4eMC7/UCtPYCufgCAA==

Az új kiegészítő megjelenése előtt sokan meglátták a Mechrattle Hunterben rejlő lehetőségeket, aminek alapját olyan lapok adják, mint a Play Dead, Fireworks Tech, Devilsaur Egg, Spider Bomb, Terrorscale Stalker, Carnivorous Cube, Zilliax, Deathrattle Rexxar és a Mechanical Whelp. A maradék helyet pedig gyakorlatilag bármivel feltöltheted, tehát például szóba jöhet Spiritsinger Umbra, Venomizer vagy persze akár Boommaster Flark is (bár ő valójában nyugodtan kihagyható).

KRIBO’S #14 LEGEND DEATHRATTLE CUBE HUNTER

Kód: AAECAR8I+AjtCdPFAobTApziArbqAsvsAoDzAguNAd4FlwirwgLYwgKczQLd0gKL4QLh4wLy8QK5+AIA

A mechek előnye a fenti variánshoz képest a szemmel láthatóan kedvezőbb mana görbén kívül a meglepetés erejében keresendő, hiszen ha kicsit trükkösebbek vagyunk, akkor a Devilsaur Egg kijátszása után az ellenfelünk még mindig abban a hitben lehet, hogy egy tipikus Deathrattle Cube Hunter ellen játszik, –de a valódi fenyegetés csak később jön a Mechanical Whelpekből kinyert érték miatt.

Harmadik Mechrattle Cube Hunter variáns

Kód: AAECAR8IigfJwgKGwwKG0wLL7AKA8wLF8wKggAMLjQGXCKvCAtjCApzNAt3SAovhAuHjAu/1ArT2Arn4AgA=

Ebben az összeállításban egyedül a Grievous Bite szúrhat szemet, de a Hunter's Mark miatt a nagyobb lények és az esetleges aggro típusú ellenfelek ellen egy meglehetősen flexibilis választás lehet, ami a korai pást feletti kontrollt segítheti elő.

A Mech- vagy a Beastrattle Cube Hunter a befutó?

A választás a lehető legszubjektívabb. Tény, hogy a Mechrattle Cube Hunterrel is rendkívül jól lehet teljesíteni, –de kár lenne leírni a Beast verziót csak azért, mert régi. A végső ítéletet rátok bíznánk, és ha ti is kíváncsiak vagytok arra, hogyan oszlanak meg a vélemények, akkor az alábbi linken voksolhattok.

Meglepődtetek az eredményeken? Melyik paklit gondoltátok népszerűbbnek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!