Tényleg ez lenne a Barcelona FIFA19-es Ratingje?

Tényleg ez lenne a Barcelona FIFA19-es Ratingje?

Úgy tűnik a játékból, hogy a teljes csapatról feltették a fotókat a netre.

Ez pedig azt jelenti, hogy az argentin szupersztárról, Lionel Messiről is lehullt a lepel, hiszen sok esetben elsőként rá kíváncsiak az emberek és sokan úgy tartják ő a Barcelona motorja, –persze ezt nem az én reszortom eldönteni.

Néhány csapatról már kerültek fel információk az internet varázslatos világába, de ezeknek bizonyos része megkérdőjelezhető. Viszont az Arsenal és a Liverpool a bétából lett feltöltve és most úgy tűnik a spanyol gigász teljes keretét is lefényképezte valaki és az első ránézést követően is hivatalosnak tűnik.

Lássuk, hogy mit tartogat nekünk a Spanyol LaLiga bajnokság címvédője. Természetesen nem meglepő, hogy az argentin májsztró a legnagyobb értékkel rendelkező játékos az együttesből.

Messi a tavalyi ratinghez képest egyet javult, hiszen 94-es maximum pontszámot kapott az EA-től. Ha pedig információm nem csalnak, akkor Suarez egyet romlott a FIFA18-hoz képest, ugyanis most csak 91-el kezdi meg a virtuális szezont. Coutinho januárban hagyta el az Anfield Roadot és csatlakozott a Camp Nou legénységéhez. Vannak ám többet is a klubnál, szóval íme a keret:

Kezdő

Image: FIFA 19

Cserék

Image: FIFA 19

Tartalékok

Image: FIFA 19

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!