"Mentális problémáim lesznek, ha tovább játszom" - Savjz véleménye a HS-ről

A Hearthstone helyett lehet, hogy az Artifact lesz az uralkodó online kártyajáték? Az biztos, hogy Frodannak is van véleménye.

A Hearthstone elképesztő mélyrepülésbe kezdett. Ez a nézettségi számokban, az "In the worksre" adott reakciókban és a fokozatos elidegenedésben is tetten érhető. Az Artifact megjelenése a küszöbön van, de addig is a Magic miatt hagyja ott egyre több nagyobb név a Blizzard kártyajátékát. Frodan Twitteren, Savjz a streamen osztotta meg a gondolatait...

A HS top 5 legnézettebb streamerei között találkozhatunk a finn Savjz nevével hónapról, hónapra. A közel 10000-es nézői számot fenntartani ennyi idő után is hatalmas dolog, de most lett elég. Ha folytatja az unásig ismételt mesekártyázást, akkor véleménye szerint mentális problémái is lehetnek, de az is egy nyomós érv a szüneteltetés mellett, hogy egyszerűen nem szórakoztató –sőt, kifejezetten unalmas– újra és újra ugyanazokat a meccseket megvívni.

Frodan a HS egyik arca, aki műsorvezetőként és kommentátorként is részt vett az elmúlt években az összes nagyszabású versenyen. Különc öltözködési és hajfestési stílusával igazi ikonná vált, de most úgy tűnik, hogy nála is betelt a pohár. Posztjával kiosztotta azokat a játékosokat, akik elpártolnak az Artifact miatt a HS-től. Ő nem fog meghátrálni szerencsére. 

Savjz mellett több nagy név is szívesen belevágna valami újba: StanCifka már elköteleződött az Artifact mellett, de úgy tűnik, hogy Kripp és Amaz is a Valve játékát fogja pörgetni az elkövetkezendő hónapokban.

Ben Brode kiválása óta lejtmenetbe kerültek a fejlesztések és valahogy nem találja a helyes utat a játék. Nem kell még temetni a Hearthstone-t, de ezek a jelek már több, mint árulkodóak.

Szerintetek van még visszaút a HS-nek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!