Az otthoni Warriors után itt a Paintes Rise paródia! - videó

A Rise Paint változata egyszerűen zseniális. Ahogy maga a program, úgy a videó is minimalista, mégis minden részletet kiemel, ami fontos.

Ami szép az szép. Ez a videoklip minden, csak nem az. De sikeressége is pontosan azt mutatja, hogy nem kell mindennek szépnek –de még csak tökéletesnek– sem lennie. A Warriors otthoni változata nagy sikereket ért el, pedig itt sem volt nagy költségvetés; pár otthoni dolog, jól beállított kameraképek és némi kreativitás.

Így csinálj házilag Warriors videót!

Poénnak indult, de végig is csinálta elképzeléseit, –és egy tökéletes Warriors paródia született belőle!

A Warriors viszont a múlté, 2018 a Rise-ról szól, melynek eredeti verziója már 18 milliós megtekintés felett állt. Készült hozzá egy igen látványos videoklip is, ennek a paródiáján dolgozott Maxipax04. A rajzok kezdetlegesnek tűnnek, de ettől függetlenül bizonyára nem egy-két óra volt ezt összerakni. A kulcs pillanatait a maga minimalista módján tökéletesen ragadja meg, –legyen szó az ellenfelekről, a környezetről, vagy a párharcokról.

Megjelenik Perkz Yasuoként, akivel az égből végez Ambition, ahogyan Uzit is egy lávával teli barlangban tesz hidegre, majd végül Fakerrel lerombolják a fél világot. Az egyetlen dolog, amit hiányolok az  egészből, az a Samsung Galaxy logója Ambition hátáról, miután lehull a lepel róla.


Ha rendelkezünk egy minimális humorérzékkel, azonnal értékelni fogjuk az erőfeszítéseket is, ami ennek a videónak az elkészítéséhez kellett.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!