A legjobb lapok az Academic Espionage-ból: egy manáért garantált győzelem?

A legjobb lapok az Academic Espionage-ból: egy manáért garantált győzelem?

Ki kell játszani és fel is kell húzni a véletlen lapokat, de a szórakozás garantált a Rogue Academic Espionage varázslatával! Ezek a legjobb lapok, amiket kaphattok belőle!

Az Academic Espionage nem formálta át a metát, de kiválóan alkalmas arra, hogy szórakoztató meccseket vívjunk és ne kelljen az unalomba fulladni. A véletlenszerűen felhúzott kártyák erőssége a Murloc Tinyfintől kezdve, a  Fen Creeperen át, egészen Dr. Boom, Mad Geniusig változhat, de elgondolkoztatok már azon, hogy melyik az a tíz kártya, ami szinte azonnal megnyeri nekünk a meccseket? Itt a lista, lehet csemegézni!

10. Tirion Fordring

Átlagos győzelmi arány, ha felhúztuk: 65,1 %

9. Lay on Hands

Átlagos győzelmi arány, ha felhúztuk:  65,7 %

8. Al’Akir the Windlord

Átlagos győzelmi arány, ha felhúztuk: 65,8 %

7. Cenarius

Átlagos győzelmi arány, ha felhúztuk: 66,5 %

6. Tyrantus

Átlagos győzelmi arány, ha felhúztuk: 66,6 %

Az ötödik helyre a Priest legerősebb varázslata került, amivel rögtön átvehetjük az irányítást az ellenfél lénye felett. A negyedik helyre is egy pap kártya került, Shadowreaper Anduin. A bronzérmes helyen az öreg Archmage Antonidas szerepel, köszönhetően a hatalmas értéknek, amit a képességéből kinyerhetünk. A képzeletbeli dobogó második fokára az önmagában talán legerősebb Deathknight, Frost Lich Jaina fért fel. Az ingyenes Water Elemental és az elképesztően erős Hero Power a meccs további szakaszában garantáltan a mi javunkra dönti el a kimenetelt. Az csúcsra nem meglepő módon a 17 manányi értéket egy lapba sűrítő varázslat került, ami tíz manáért is broken, egyért meg azonnali „Concede”-re kényszeríti az ellenfelet.

Mókás jelenetekre nincs panasz, ha beleteszitek a Rogue paklijaitokba az Academic Espionage-t, de hosszútávon a „random faktorban” nem érdemes bízni.

Chinoize’s Tess Miracle Rogue

Kód: AAECAaIHCO0C68IC7QXg+gLH+AKyAq8E6/ACC7QBhgmMAogH9YADpu8CqPcC2+MC3NECgcICpAcA

Nektek mi volt a legerősebb lap, amit kaptatok a varázslatból?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!