Táras prémiumból sosem elég: Emil 1951

Táras prémiumból sosem elég: Emil 1951

A mai napon egy új tier VIII-as svéd nehéz tank gurult be a szupertesztre.

A mai napon egy új Viking, az Emil 1951 tesztelése vette kezdetét a szuperteszten. Ez a tier VIII-as prémium svéd nehéz tank automata töltési rendszerrel rendelkezik, –akárcsak az Emil I. Az Emil 1951 a normál svéd nehéz harckocsi könnyű verziója lesz, ami mind a célzási paramétereiben és tűzgyorsaságában, mind mozgékonyságában megmutatkozik majd. Az új 400 lóerős motor 15,15 lóerő / tonna fajlagos teljesítményig röpíti az új jövevényt, –ami nem egy nagy különbség az Emil I-hez képest, de fontos kihangsúlyozni, hogy az Emil 1951 sokkal jobban gyorsul majd.

A harckocsi hátránya természetesen a gyengébb páncélzat lesz majd, de első ránézésre a 100 milliméteres test és 180 milliméteres torony több, mint elegendő védelmet nyújt majd, –és akkor még nem beszeltünk a -12 fokos lövegsüllyedéséről. A harckocsi paraméterei –ahogy az összes szuperteszt alany esetében– még nem véglegesek.

Képek a harckocsiról

Tekints meg hat játékon belüli fotót a galériára kattintva, amiken különböző szögekből veheted szemügyre az új svéd nehéz páncélost!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.