Pasha nagy bejelentésre készül - a statisztikák szerint ez akár EOC is lehet

Pasha nagy bejelentésre készül - a statisztikák szerint ez akár EOC is lehet

Hiába a cserék, nem jönnek az eredmények a lengyel csapat számára.

Jarosław " pashaBiceps " Jarząbkowski-t úgy gondolom senkinek nem kell bemutatni, hiszen egy olyan közismert személy a CS:GO világában, hogy nincs ember, aki ne hallott volna már a 30 éves két gyermekes családapáról.

A mindig vidám játékos Twitter oldalán azonban egy olyan Tweet jelent meg, melyben csupán csak ennyit ír: "Legrosszabb hét... hamarosan jön egy bejelentés."

Tény és való, hiába érkezett három új játékos az orosz szervezet CS:GO csapatába, nem érkeznek az eredmények a lengyel ötöstől. Legutoljára Paweł " byali " Bieliński hagyta ott a csapatot, és a helyére érkezett az a Piotr " morelz " Taterka aki egy rövid ideig már kisegítette játékával beugróként a Virtus Pro csapatát. A szeptemberi hónaptól számítva a csapat 21-szer játszott tétmérkőzést, ebből csupán hétszer sikerült győzniük, és a hét győzelemből csupán egyszer diadalmaskodtak offline körülmények között, ez pedig a BLAST Pro Series Istanbul 2018-as állomásán történt, ahol egy BO1 keretein belül a Cloud9 ötösét verték meg.

Ha az eredményeket pedig csak ezen a héten nézzük, akkor hét meccsből háromszor tudták felülmúlni ellenfelüket, bár ez igazából kettő, hiszen az AGO feladta mérkőzésüket honfitársaik ellen a GG.BET Shuffle - IEM Chicago kvalifikációján. Az öreg Pasha pedig nem szerepel jól. A Major óta egész gyengén teljesít, amit a statisztikái alátámasztanak.

PashaBiceps már tett említést arról, hogy hamarosan szögre akaszthatja egerét, mivel úgy gondolja, idős már, és nincsenek meg azok a reflexek, amikkel fénykorában rendelkezett. Mindenesetre kíváncsian várjuk a bejelentés tartalmát, és reméljük, hogy pasha még kitart csapatával, és tovább küzdenek azért, hogy újra TOP formában lehessenek.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!