Tegyék meg tippjeiket, elindult a 2018-as Worlds Pick'em

Tegyék meg tippjeiket, elindult a 2018-as Worlds Pick'em

A tét óriási: a perfektül tippelők mind az öt Ultimate skint megkapják!

Néhány nap múlva elindulnak a világbajnokság csoportkörei, –ez pedig azt jelenti, hogy megnyílt a lehetőségünk megtippelni az esemény alakulását! Már a puszta próbálkozással is kapunk egy ikont, –illetve 10 vb zsetont–, aki pedig legalább 34 pontra tesz szert, annak egy fokkal különlegesebb ikon kerül a tarsolyába, az a játékos pedig, aki mindent eltalál, mind az öt Ultimate skint ingyen és bérmentve megkapja a profiljára, természetesen a szóban forgó hősökkel együtt! Ez persze egy igen nehéz feladat!

Indul a VB Pick'em, akár mind az 5 ultimate skint megszerezhetitek ingyen!

Visszatér a Riotos tippelő verseny, a Pick'em! Ha jól átlátod a meccseket, akkor itt az ideje megjósolni az eredményeket.

De mit és hogyan kell tenni ehhez? Legelőször is, nyissátok meg a tippjáték felületét ITT! Ezután nyomjatok rá a nagy sárga gombra, jelentkezzetek be böngészőben is a profilotokba, és rendezzétek el a csapatokat abban a sorrendben, ahogy szerintetek állni fognak a csoportkörök végeztével. Fontos, hogy erre az egészre mindössze 2,5 napotok van, úgyhogy ne halogassátok sokáig!

Ha elrendeztétek a csapatokat nem kell nyomni semmilyen mentésre, vagy hasonlóra: a rendszer automatikusan ment, a visszaszámláló lejártáig pedig még változtathattok a sorrenden!

Ha a csoportköröknek vége, akkor a kieséses szakaszra is leadhatjuk majd voksunkat, ez október 17-én válik elérhetővé, ha pedig 20-a előtt tippelünk, akkor újabb 10 zsetont kapunk! Sok sikert kívánunk mindenkinek a tippjátékban, –nagyon nagy öröm lenne, ha egy magyar játékos is zsebre vághatná mind az öt Ultimate skint!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!