Indul a VB Pick'em, akár mind az 5 ultimate skint megszerezhetitek ingyen!

Indul a VB Pick'em, akár mind az 5 ultimate skint megszerezhetitek ingyen!

Ha jó vagy tippelésben, a világbajnoksági Pick'emet neked találták, –ráadásul értékes nyereményeket szerezhetünk!

Ahogy a korábbi évek során már megszokhattuk, idén is külön jutalmakkal kedveskedik a Riot Games azok számára, akik jól tippelik meg az eseményeket. Barátokkal is összemérhetjük tudásunkat, –ráadásul ezek a nézői jutalmakon felül jönnek–, szóval igazán kitett magáért idén a Riot.

Így aktiváld a nézői jutalmakat VB alatt!

A Riot idén külön jutalmakkal kedveskedik nekünk, de nem árt őket előtte aktiválni.

Nem csak a dicsőségért lehet ringbe szállni, ugyanis a tippelők jutalmakat is kapnak a kliensen belül, a verseny pedig több részre bontható. A mostani Play-In Stage alatt még nem lehet tippelni az eredményekre, viszont a csoportkörök kezdetétől már minden további nélkül.

Mikor?

A csoportkörös tippelés és a hozzájuk tartozó küldetések október 7-én, este 6 órakor nyílnak meg és egészen a csoportkörök indulásáig, vagyis október 10, 8:59 percig kell leadni tippjeinket. A playoffra, avagy kieséses szakaszra legkorábban október 17-én este 10-től adhatjuk le voksainkat egészen október 19, délután 5 óráig. Idén kevesebb időnk lesz tippelgetni, –szóval tartsátok ezt szem előtt.

Mit kapunk?

Elsősorban két új poroikont ad ki a Riot Games. Az elsőt –vagyis a bal oldalit– már a részvételért megkapjuk. Ha pedig legalább 34 pontot érünk el a tippelések alatt, akkor a jobb oldali varázsló porót is mellécsapják.

VB zsetonok

Ha a kieséses szakaszban teljesítjük az ottani küldetést, azért 10 zsetont kapunk, –ebből is vehetünk jutalmakat. Ezekről korábban már írtunk; az alábbi cikkünkben olvashattok róla bővebben.

Minden, amit a VB küldetésekről és jutalmakról tudni kell!

Jutott bőven küldetés a VB-re idén, –igaz a tokeneket is lesz bőven mire költeni.

Ultimate kinézetek

A Riot Games készült arra az eshetőségre is, ha valaki netántalán mindent jól megtippelne: ha a csoportköröket és a rájátszást is eltaláljuk, akkor mind az öt ultimate kinézetet ingyen hozzánk vágják!

Hol tudok jelentkezni?

Nincs más dolgunk, mint ellátogatni a pickem.lolesports.com oldalára, ahol be kell jelentkeznünk a saját LoL fiókunkkal, ezáltal összekötve az eredményeinket a klienssel. Ne felejtsük el, hogy október 17-én még egyszer vissza kell térnünk, hogy a rájátszás eredményeit is megtippeljük.

Ti hány pontot szereztetek tavaly?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.