Hazai pályán vereséggel kezdett a HellRaisers

Hazai pályán vereséggel kezdett a HellRaisers

A meglepetés Bo1-ek napja volt a StarSeries & i-League hatodik szezonjának kezdete.

Tegnap délelőtt indult el a StarSeries és az i-League közös szervezésű versenye, ahol a kijevi helyszín miatt, mondhatjuk, hogy hazai pályán versenyez az ANGE1 irányította HellRaisers. Bencéékkel együtt összesen 16 csapat küzd meg a 300.000 dolláros összdíjazásért, a verseny első szakaszában Bo1-es meccseken kell bizonyítani a csapatoknak, ahonnan a svájci rendszernek megfelelően három győztes mérkőzés után jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol már Bo3-as meccseket láthatunk majd. Nézzük milyen eredmények születtek a vasárnapig tartó verseny első napján:

HellRaisers vs. Imperial - Cache

Bencéék első ellenfele az az Imperial volt, akik pont tegnap ejtették ki őket az EPICENTER 2018 CIS selejtezőről. A pálya ezúttal Cache volt, ami bár számok alapján az Imperial fölényét jósolta, azt azért hozzá kell tennünk, hogy a litván csapat nem éppen olyan szintű ellenfelekkel játszott itt az utóbbi időkben mint a HellRaisers. A kezdeti előnyt sikerült is megszereznie ANGE1-éknek a pisztoly- és iskolakörökkel, majd az első néhány fegyveres körben is növelni tudták előnyüket, az Imperial csupán egy-egy CT oldali kört tudott felrakni a ponttáblázatra. A félidő utolsó köreiben mégis sikerült felzárkózni az augusztusban két játékost is lecserélő Imperialnak, így a térfélcserét 9-6-os vezetéssel várták a csapatok.

A mérkőzés második pisztolykörét az Imperialnak sikerült megszereznie, akiknek így megadatott, hogy 9-9-re hozzák vissza az eredményt, és gyakorlatilag egy új játékot kezdhessenek. Ennek a felzárkózásnak bondik állta útját, aki a 18. körben, az előzőből kimentett Desert Eagle pisztollyal majd egy AK-val állította meg az A lerakót támadó terrorista játékosokat. Már az első félidőben is túl sok hibát láthattunk a HR oldaláról, CT-ben azonban teljesen szétesett a csapat, az Imperial zsinórban behúzott 7 körrel máris meccsponthoz ért, amit csupán egy körig sikerült hárítania a HellRaisers-nek, –így a végeredmény 11-16 lett.

További eredmények:

  • Renegades 13 - 16 CyberZen
  • ENCE 16 - 6 TYLOO
  • North 16 - 7 OpTic
  • BIG 16 - 19 Fragsters
  • Vega Squadron 17 - 19 NRG
  • Gambit 16 - 14 compLexity
  • mousesports 16 - 14 Sprout

Összességében úgy gondolom sokak számára több meglepő eredmény is született így az esemény nyitónapján, sem a HR, sem a BIG vereségére nem hiszem, hogy sokan számítottak, ahogy arra sem, hogy a mouz ennyire szoros meccset játszik majd a Sprout ellen. Bencéék jelenleg 0-1-es eredménnyel állnak a tabellán, így holnapi ellenfelük az a TYLOO lesz aki csupán hat kört tudott hozni az ENCE ellen, és aki a két csapat eddigi öt találkozásából mindössze egyszer tudott győzelmet aratni a HellRaisers felett.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!