Újra a szórakozásról szól majd az All-Star gála!

Újra a szórakozásról szól majd az All-Star gála!

Az All-Star az év utolsó nagy eseménye a Riottól, mely tavaly vegyes visszhangot kapott a túlzott komolyság miatt.

A Riot már most bejelentette az év utolsó nagy eseményét, ez nem más, mint az All Star gála. A tavalyit elég sok kritika érte, mivel minden volt, csak nem szórakoztató. Ebben a nézők és a játékosok is egyetértettek, ugyanis az 1 v 1-et leszámítva minden poén szám eltűnt kb és csak a megszokott versenyek voltak.

A G2 továbbjutott, íme a VB csoportbeosztásai!

Aioween | 18/10/08 10:38 Vasárnap véget ért az idei világbajnokság Play-In szakasza, ahol 12 csapat a fennmaradó 4 helyért küzdött majd egy héten át. A szombati napról végül a Cloud9 és az EDG jutott tovább, erről bővebben az alábbi cikkben olvashattok.

Azt is mondhatnánk, hogy egy átlagos mini vb volt, azzal a különbséggel, hogy a pár száz fős NA LCS stúdióban küzdöttek mondhatni a semmiért, mivel pénzdíjazás nem volt túl nagy és az All-Star, mint esemény sem túl nagy presztízs, mivel nem arról szó. Röviden, a Riot ingyen várta volna el a már vakációs időszakban, hogy a játékosok tryhardoljanak, de sokaknak ez nem igazán feküdt.

Helyszín és időpont

Szerencsére a Riot figyelt ezekre az aggályokra és meg is hallgatta valamelyest a rajongók és a játékosok kéréseit és változtatnak a tavalyi stíluson. Nézzük a lényeget: az esemény a las vegas-o Esports Arenaban lesz december 6 és 8 között!

Egy külön e-sport arénával a hátuk mögött azon lesznek, hogy még egyedibb és testközelibb élményt adjanak majd a nézőknek, illetve, hogy megünnepeljék ezt az évet is, kellő módon.

És kik fognak részt venni az eseményen?

Nagyjából 64 All-Star játékosra számítanak, régiónként 2 profi, a szavazatok alapján. Ezen kívül 2-3 LoL partner (streamer, vagy kiemelkedő közösségi tag szintén minden régióból, illetve 4 profi meghívott játékos, szintén szavazatok alapján. 

Milyen versenyszámok lesznek?

A megszokott 1 v 1 All Star torna ezúttal sem marad el, viszont újdonság, hogy lesz 2 v 2 jótékonysági torna, ez a Kanyargó Rengeteg pályán zajlik majd. Természetesen a különféle régiók közötti rivalizációt is le lehet majd rendezni, mivel lesznek köztük showmeccsek, illetve kele vs nyugat összecsapást is megfigyelhetünk. Végezetül pedig különféle vegyes csapatok vesznek részt majd bizonyos váltakozó játékmódokban. Ez az, ami tavaly a leginkább hiányzott, így remélhetőleg lesz majd URF, All-For-One és egyéb hasonló nyalánkságok is, amiken igazán jó szórakozhatunk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!