A 20 legjobb játékos az idei VB-n!

A 20 legjobb játékos az idei VB-n!

Minden évben a világbajnokság a legrangosabb esemény a League of Legends életében. Nincs ez máshogy idén sem, íme a 20 legjobb játékos az eseményen.

Immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a League of Legends világbajnokságát, ezúttal Dél-Koreában. Már túl vagyunk minden kvalifikáción és a Play-In szakaszon is, így a négy csoport résztvevői is fixek. Ha lemaradtál volna róla, akkor alább olvashatsz erről is bővebben.

A G2 továbbjutott, -íme a VB csoportbeosztásai!

Aioween | 18/10/08 10:38 Vasárnap véget ért az idei világbajnokság Play-In szakasza, ahol 12 csapat a fennmaradó 4 helyért küzdött majd egy héten át. A szombati napról végül a Cloud9 és az EDG jutott tovább, -erről bővebben az alábbi cikkben olvashattok.


Összesen tehát 16 csapat majd 100 játékosa küzd meg idén egymással, lévén, hogy csak egy cserét enged a Riot Games. Ezzel a lehetőséggel a legtöbb csapat élt is, érthető módon. Bármikor közbe jöhet valami, a Dire Wolves esetében Shernfire kapott például eltiltást, így egy cserének kellett beugrania, de más csapatok, mint a Cloud9 ezt stratégiai eszközként használják és cserélgetik Svenskerent és Blabert.

Ezekből a játékosokból szedte össze a legjobb 20-at a Riot Games. A listát három szakértő kommentátor állította össze, az EU LCS-ből Deficio, az NA LCS-ből Jatt, illetve az LCK-ból PapaSmithy. És hogy miként néz ki a lista? Az alábbi képre kattintva eléritek a galériát, ahol sorrendben láthatjátok.

Azt hiszem nem nagy meglepetés, hogy ki került az első helyre. A tavalyi VB óta még nem volt olyan verseny, amit ne nyert volna meg, beleértve az All-Start, az LPL-t és az MSI-t, no meg a Rift Rivals-t is, ahol Korea nem tudott győzedelmeskedni. Eszméletlen számokat produkál a srác és egyelőre megállíthatatlannak tűnik, egyesek szerint jobb, mint Faker volt fénykorában. Ez a mai világban még nagyobb elismerés, a harmadik szezonban messze nem tartottak ott a csapatok, mint manapság.

A csapatok elnézve pedig a legeredményesebb a KT Rolster, akiknek mind az öt játékosa jelen van a 20-as listán. Az RNG 4 játékost tudhat a listán, míg a Gen.G, Invictus Gaming, Flash Wolves, Afreeca Freecs kettőt-kettő és végül a Fnatic, az EDG és a Team Liquid egy-egy játékosa szerepel a legjobb 20 között.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!