Megvannak az első továbbjutók Kijevben, a HellRaisers még mindig vékony jégen táncol

Megvannak az első továbbjutók Kijevben, a HellRaisers még mindig vékony jégen táncol

Sikerült nyerni a Sprout ellen Bencééknek, ma a CyberZen ellen kel megküzdeniük.

Három győzelem kell egy csapatnak a StarSeries & i-League hatodik szezonjában, hogy a rájátszásba juthasson. Ez tegnap az ENCE és az NRG ötösének sikerült, akik így 3-0-ás statisztikával már fixen a top 8 csapat között vannak, míg a Sprout és a FACEIT Major-ön Legenda compLexity három vereséggel kiestek. A HellRaisers továbbra sem lehet nyugodt, de a sorsolások szerencséje tegnap is a csapat mellett volt. Nézzük a kijevi székhelyű verseny tegnapi eredményeit:

Sprout vs. HellRaisers - Inferno

Ezen a versenyen –ha HR meccsről van szó– lassan már értelmét veszti a pályán való korábbi szereplések megnézése, hiszen sem az Imperial sem a TYLOO ellen nem jött a papírforma. Ugyanakkor megint csak elmondható, hogy a londoni Major-ön Legendás pozíciót elérő HellRaisers-nek illene megverni a Sprout csapatát, még akkor is ha BO1. Hát mi tagadás, elég szenvedősen indult a mérkőzés, –mármint a HR szemszögéből–, a Sprout valószínűleg jobban örült a saját CT oldaluknak, hiszen a pisztolykörrel megszerezték a kezdeti előnyüket, majd egy rövid HR zárkózás után zsinórban hat kört is védeni tudtak. A HellRaisers-nek muszáj volt még  a maradék kört megszerezni ahhoz, hogy egy talán elégnek mondható támadó oldalt zárjanak. Woxic-nak hála ez sikerült is: két kör alatt 6 frag-et pakolt a neve mellé a fiatal török és így 10-5-ös félidőt zártak.

A támadó és védekező szerepek felcserélése után is a Sprout kezdett jobban, megnyerve a pisztolykört máris 7 körös előnyt tudhattak magukénak. A HR szurkolók szerencséjére a csapat CT oldala volt legalább olyan jó, mint előzőleg a Sprout védekezése, így 13-13-ra sikerült Bencééknek zárkózniuk, majd testvériesen elosztva a maradék négy kört, hosszabbítást jelentő 15-15-tel zárta a két csapat a rendes játékidőt. A hosszabbításban sem bírt egymással a két gárda: nagyon hamar várhattuk a második extra játékidőt, amit ANGE1 nyitott meg egy nagyon szép ötössel, és végül a mérkőzést is sikerült behúzniuk 19-22-es végeredménnyel. A HellRaisers így egy lépéssel beljebb a szakadék szélétől, mai ellenfelük a három mérkőzés alatt összesen 23 kört nyerni tudó CyberZen lesz.

További eredmények:

  • BIG 16 - 8 compLexity
  • NRG 16 - 5 Fragsters
  • mousesports 12 - 16 ENCE
  • Renegades 16 - 13 TYLOO
  • Imperial 16 - 6 CyberZen
  • OpTic 16 - 9 Vega Squadron
  • North 16 - 13 Gambit

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!