Mindig meglepődünk rajta: Boomsday metás Quest Paladin

Mindig meglepődünk rajta: Boomsday metás Quest Paladin

A Boomsday Project sem menekült meg az aktuális Quest Paladin változattól. Bemutatjuk a felfrissített paklit!

Tudtátok, hogy a Paladinnak is létezik Quest változata? Létezik olyan lap, hogy Galvadon? J4CKIECHAN összerakott egy verziót, amivel 60 százalék feletti teljesítményre volt képes a Standard ladderen. Mutatjuk a részleteket!

J4CKIECHAN’s Quest Paladin

Kód: AAECAZ8FBIzHAu3SAuPjAsPqAg3cA/QF9QWvB/YH+wzKwwKIxwLYxwLjywL57ALi+ALZ/gIA

Rengeteg varázslat egy viszonylag lassú koncepcióban. Nagyjából így lehetne összefoglalni a Quest Paladint, ami képes meglepni az ellenfeleket. Galvadon és Lynessa Sunsorrow önmagában is hatalmas fenyegetést jelent, de Zola the Gorgon segítségével akár meg is duplázhatjuk az élményt. A többi kártya gyakorlatilag csak a túlélést szolgálja és segít abban, hogy mindig legyen megoldás a boardon lévő fenyegetésekre.

A Quest teljesítéséhez összesen hat varázslatot kell elsütni. Ez nem okozhat problémát, mert a deck fele spellekből áll. Laphúzások (Crystology), erősítések (Spikridged Steed, Sound the Bells! stb.) és területi sebzések (Equality + Consecration) egyaránt megtalálhatóak a varázslatok között. Ha nem húzunk botrányosan rosszul, gyakorlatilag garantáltan ki tudjuk tenni Galvadont a mérkőzés során, –utána már az ellenfelünkön múlik, hogy képes-e kezelni a hatalmas lényt.

A Quest Paladin nem egy új találmány, de a Boomsday megjelenése óta nem próbálkozott vele még senki sem. J4CKIECHAN is inkább szórakozásból dolgozta át a Witchwood alatt már meg-megvillanó változatot és teljesen ledöbbent, amikor folyamatosan érkeztek a győzelmek. A világot nem váltja meg, de ha kinyitottátok korábban Lynessa Sunsorrow-t és a The Last Kaleidosaurt, akkor ezzel a deckkel nyugodtan kísérletezhettek.

Hogy tetszik a legújabb Quest Paladin?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!