Fogadj örökbe egy tomátót októberben!

Fogadj örökbe egy tomátót októberben!

Rendkívül érdekes kezdeményezés, amit akár minden hónapban megismételhetnénk.

A World of Tanks legrosszabb játékosait többnyire a tomato jelzővel illeti a közösség, és ennek az alulról építkező kezdeményezésnek épp az a lényege, hogy a tapasztaltabb játékosok tanácsokkal lássák el szerényebb képességű társaikat. Az elképzelés nagyon érdekes, hiszen a legjobban talán tényleg úgy lehet elsajátítani a legfontosabbakat, ha egy jó játékos folyamatosan tanácsokkal lát el azt illetően, hogy min javíthatnál.

Mester és tanítvány

Ha részt szeretnél venni ebben a játékban, akkor nincs más dolgod, mint hozzászólásban leírni a szükséges adatokat. Értelemszerűen ha a vörös, a narancssárga vagy esetleg a citromsárga kategóriába esel, akkor mentort keress, –ellenkező esetben pedig valakit, akit elláthatsz egy-két hasznos tanáccsal. Vélhetően a hatékonyabb kommunikációhoz szükségetek lesz egy mikrofonra, illetve egy Teamspeak vagy Discord szerverre.

Tanítvány Mester
Szerver, amin játszol Szerver, amin játszol
Miben szeretnél fejlődni? A játék melyik területéhez értesz leginkább?
WoT felhasználóneved WoT felhasználóneved
WN8-ad / győzelmi arányod WN8 / győzelmi arányod
WoTLabs / Noobmeter profilod linkje WoTLabs / Noobmeter profilod linkje
Egyéb információ Egyéb információ

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy a magyar közösség valójában milyen összefogásra képes, –és ha létrejön több ilyen szakasz is, akkor mindenképp írjátok meg nekünk, hogy milyen tapasztalatokat szereztetek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.