Hirdetés

HeatoN, a NiP megmentője hat év után elhagyja a svéd szervezetet

Sziky | 18/10/11 10:33
Cikk mentése

Emil "HeatoN" Christensen, mint a Ninjas in Pyjamas menedzsere, és a márka nagykövete elköszön a csapattól.

Hirdetés

A különválás teljes mértékben közös megegyezéssel történt, annak érdekében, hogy a HeatoN más márkákkal és szervezetekkel folytatott munkáját bővíteni tudja, és elkerüljék  az esetleges összeférhetetlenségeket. Mint részvényes továbbra is a csapat életeben lesz, minden más munkát azonban befejezett a svéd szervezetnél. A NiP teljes csapata köszöni munkáját, Hicham Chahine ügyvezető igazgató is elismerő szavakkal búcsúztatta:

"Ma egy csodálatos együttműködés ér véget Emil Christensen és a Ninjas in Pyjamas között. Nélküle, és az öt játékos nélkül akik 2012-ben újra életet lehetek a NiP-be nem lennénk ma itt. Mindannyian hálásak vagyunk az itt eltöltött idejéért és munkájáért, és személyesen is köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk az elmúlt évek során. A Ninjas in Pyjamas nagykövetének lenni, valamint más munkákkal is foglalkozni elvárásokkal és kötelezettségekkel jár együtt, így mindkét fél arra a megegyezésre jutott, hogy a különválás lesz a legjobb megoldás mind Emil mind a NiP számára. Ugyanakkor izgatottan várom a további munkát Emillel, hiszen mint részvényes továbbra is velünk lesz. Hosszabb folyamat eredménye ez a döntés és mindketten úgy érezzük, hogy természetes lépés ez mindannyiunk számára. Köszönet mindenért, és találkozunk a tárgyalóban!"

Emil "HeatoN" Chrsitensen 2001-ben került a Tommy "Potti" Ingemarsson által alapított Ninjas in Pyjamas klánba. A NiP után az akkori SK Gaming-et is megjárta a HeatoN - Potti páros, akik a 2000-es évek első felében beírták nevüket a Counter-Strike nagykönyvébe. HeatoN 2012-ben tért vissza, hogy újjáélessze a Ninjas in Pyjamas nevet, az akkori Christopher “GeT_RiGhT” Alesund, Patrik “f0rest” Lindberg, Adam “friberg” Friberg, Richard “Xizt” Landström and Robin “Fifflaren” Johansson felállással, –mint tudjuk, ez sikerült is.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?