Hirdetés

Zsebeld be te a 15000 dolláros fődíjat a Gold Rushon

Loemifar | 18/10/11 09:35
Cikk mentése

A Hallow's End eseménnyel indul a Gold Rush verseny, amiben 25000 dollárt osztanak szét a legjobbak között. Te is részt vehetsz, –mutatjuk a részleteket!

Hirdetés

Jövő héten érkezik a Hallow’s End esemény, ami a Dual Class Arenan, új Paladin hősön túl még egy  további izgalmas dologgal próbálja elcsábítani a játékosokat. A Blizzard tegnap bejelentette, hogy elindítják a Gold Rush  versenyt, amire bárki jelentkezhet!

Mit kell tudni a Gold Rushról?

Mielőtt elindulna az esemény, vagyis október 17-e előtt hozzatok létre egy új Hearthstone fiókot, amin 0 arany található, csak így vehettek részt a versenyben.

A Tutorialt nyugodtan megcsinálhatjátok, minden hőssel elérhetitek a 10-es szintet streamen kívül, de kizárólag csak a Solo Adventure módban engedélyezett.

Amikor elkezdődik a Hallow’s End esemény csapjatok a kártyák közé és irány a Play mód és az Aréna. (A baráti kihívások és a Tavern Brawl küzdelmei tiltottak a Gold Rush alatt!)

Minden mérkőzést, amit játszotok streamelnetek kell azon a Twitch profilotokon, amit összekapcsoltatok a smash.gg felhasználói fiókotokkal. Győződjetek meg arról, hogy minden stream előtt elindítottátok a smash.gg-n a run-t, amit kötelességetek folyamatosan lejelenteni a smash.gg oldalon.

Az első játékos, aki eléri a Hearthstone-on belül az 5000 aranyat, garantáltan megnyeri a 15000 dolláros fődíjat, a második helyezett 7000 dollárral lesz gazdagabb, a harmadik helyezést elérő kártyás 3000 dollárt tehet zsebre.

Ha kérdésetek van, a hivatalos Discord csatornán tegyétek fel a szervezőknek: ITT

Regisztráljatok a smash.gg oldalára és vágjatok bele a kalandba: ITT

A teljes szabályzatot megtaláljátok: ITT

Sok sikert mindenkinek és mutassuk meg a világnak, hogy a magyarok a legjobbak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?