Világrekord: az első Object 279!

Világrekord: az első Object 279!

Az első játékos a világon, akinek meglett a második személyes kampány top tankja.

EviL GrannY az első játékos a világon, aki megszerezte a harmadik személyes legfőbb jutalmát, az Object 279 (e) szovjet nehéz harckocsit. Ehhez a bravúrhoz körülbelül 30 óra játékra volt szüksége, amit egy 11 órás maratoni hajrával koronázott meg. Az alábbi videót vélhetően még nem dolgozta fel a Youtube –hiszen csak az utolsó négy órát nézhetjük vissza–, de cikkünk írása pillanatában az ominózus pillanat 3:28:30-nál jön el, majd ezt követően EviL GrannY új szerzeményét próbálgatta.

Hatalmas teljesítmény ez, ugyanis az Object 279 (e) küldetései a legnehezebbek mind közül. Az Excalibur megszerzéséhez leginkább türelemre, a Chimerahoz pedig tudásra –és egy kis szerencsére– van szükség, de az Object 279 (e) esetében ez mind kevés lesz. Olyan küldetésekről van szó, minthogy öt csatán keresztül a top 3 alap XP szerző játékos közt kell végezned, vagy tíz csata alatt átlagosan minimum 3.000 átlagsebzést kell hoznod.

Kiegészítés: Mégsem EviL GrannY az első!

Chessgenie, egy német játékos még tegnapelőtt megszerezte a harckocsit.

Ti elkezdtétek már az Object 279 misszióit? Volt olyan, amelyikbe beletört a bicskátok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.