Videón az eddigi legviccesebb FIFA 19 bugok

Videón az eddigi legviccesebb FIFA 19 bugok

Ha azt hitted, hogy az idei verzióban kevesebb bug lesz, akkor figyelmedbe ajánljuk az alább látható felvételeket!

A régi motorosok már jól tudják, hogy minden új FIFA tele van hibákkal, –amiket ugyan szépen lassan javítgatnak a fejlesztők, de tökéletes szinte sosem lesz a játék. Az idei pozitivitás sem maradt el, hogy "na majd a FIFA19". Sajnos már a játék elején olyan hibákba szaladtunk bele, amik akár egy mérkőzés kimenetelét is eldönthették. 

A közösség szerint egy felállás az összes többinél jobb FUT-ban

Készülj fel, hogy ezzel a taktikával több meccset tudsz majd megnyerni; persze a jó játékosok és a skill sem árt azért.

Kisebb csokorban összegyűjtöttük az eddigi legnagyobb hibákat a FIFA19-ből. Nézzük is meg szépen sorjában, kinek milyen bug okozott fejfájást egy mérkőzés folyamán.

A legelső nem is lehetne más, mint a jó öreg tizenegyes, amit ha középre rúg az ellenfelünk, akkor a kapusunk nem nagyon szeretné hárítani. Ez egy rendkívül gyakori hiba, nagy eséllyel a következő frissítésben javítva lesz. Nem gondolnánk azt, hogy az EA ezt így hagyná, ugyanis ha ez így maradna, akkor a középre lőtt büntetőket sehogy sem lehetne kivédeni.

A következő bug is egy tizenegyest követően jött össze. A mérkőzés döntetlennel zárult, így jöhetett a szétlövés, amiben az alábbi történt: játékosunk elvégzi a büntetőjét, amit hárít a kapus. Rendes játékidőben egy ilyen helyzet után szöglet következne, viszont ez már a tizenegyespárbaj volt. A játékot ez nem annyira izgatta és szöglettel folytatódott a párbaj, –érdekes kameraállásból.

During the penalty shootout, I was given a corner and scored... from r/FIFA

Úgy tűnik a kapusokkal van a legnagyobb baj a játékon belül, ugyanis az Arsenal hálóőre egy kapufáról lepattanó zsugát terelt be a gólvonal túloldalára. 

This is one of the worst things I've ever seen in FIFA. from r/FIFA

A következő videóban az látható, ahogy a játékos gólt szerez Division Rivalsban, majd a visszajátszást követően a kamera nem áll alaphelyzetbe, hanem a gólszerző Jesse Lingardot követi végig, miközben a meccs folytatódik tovább.

E-Sports ready from r/FIFA

Végül pedig nézzük meg az én személyes kedvencemet. Egy szabadrúgás alakzathoz sorakoznak fel a játékosok, majd miután Marcelo megindul, hogy elvégezze a szabadrúgást, egy vad Paul Pogba megjelenik, aki belefut a labdába, ami így a kapu felé veszi az irányt, majd mindenki nagy csodálatára be is gurul oda. Az igazi fekete mágia csak ezután következik, ugyanis a zsuga átlépte a gólvonalat, a bíró mégsem mutatott középre, NINCS GÓL, majd egy támadó ezt követően a GÓLVONALON túlról teli erőből hozzávágja társaihoz a labdát, mintha elvégezték volna a szabadrúgást. Maga a csoda ez a videó.

E-Sports ready from r/FIFA

Nem véletlen adnak a posztolók "E-Sports ready" címet ezeknek a videóknak, ugyanis, ha az EA tényleg komoly e-sport versenyeket akar szervezni, akkor ezeket a hibákat minél előbb javítaniuk kell.

Ti melyikkel találkoztatok már?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!