A Valhalla Vikings és a Szupercsapat átgázolt az MNEB PUBG második selejtezőjén!

A Valhalla Vikings és a Szupercsapat átgázolt az MNEB PUBG második selejtezőjén!

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság PUBG versenyének döntője immár 16 csapatból áll. 

Ezen a hétvégén rendezik a MNEB PUBG osztályának rájátszását, ahol 32 csapat küzd meg egymással az előszezon offline rájátszásába való továbbjutásért, és a 2019-es főszezonba való kvalifikációért. A playoffs első napjának történéseiről –és a továbbjutókról– már beszámoltunk nektek; ha kíváncsiak vagytok az eredményekre, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

Bődületes 1v3 harc után derült fény az MNEB PUBG liga első 8 résztvevőjére

Több nagy játékos is elhullott a rájátszás első napján, ma azonban lesz még egy forduló!

Az MNEB PUBG rájátszásának második körét ma délután rendezték, ahol ismét 16 csapat küzdött meg a továbbjutást jelentő első 8 helyért. Na de nem is húznám tovább az időtöket, lássuk az eredményeket!

ELSŐ MÉRKŐZÉS

Az első meccsen Erangelen estek egymásnak a csapatok és a végjátékban egy 2v4 szituációt tekinthettünk meg, ahol a létszámfölényben lévő Valhalla Vikings bedarálta a Konti és KODIAK párosára zsugorodott flank-et.

MÁSODIK MÉRKŐZÉS

Az előző körös favoritok Miranmaron is bejutottak a Top5-be, azonban a flank-es jonesy-t megette a kör, a WWW csapat triója pedig nem kegyelmezett a Vikings-nek és a Sinkák_és_a_fiúk-nak sem és 8 killel megszerezték a győzelmet.

HARMADIK MÉRKŐZÉS

Ismét Erangel következett és a Valhalla Kings nagy csatározások folytán,  de teljes létszámmal jutott be az utolsó körökbe, ahol a duókra zsugorodott Nagyerunkhaddmenjen és ROG Warriors nem volt ellenfél számukra. A vikingek ezzel megszerezték második győzelmüket és 1496 ponttal a zsebükben jócskán elhúztak a többiektől.


NEGYEDIK MÉRKŐZÉS

Miranmar hatodik fázisára a flank remek pozíciót talált  FoDa, Konti, omgezjonesy és KODIAK remek pozíciót talált La Bendita körül és annak ellenére, hogy KODIAK elesett, FoDa, Konti és omgezjonesy triója őrületes harcokban lehozta a meccset, 17 gyilkossággal megerősítve második helyüket az összesített ranglistán.

ÖTÖDIK MÉRKŐZÉS

A selejtező utolsó pályája ismét a klasszikus Erangel volt, ahol a sztárokból álló flank Pochinki ugrása nem feltétlenül jött be és a csapat az utolsó helyen végzett. A nyolcadik fázis egy 3v3v1 szituációt és őrületes vérengzést hozott, amiből végül a LEGENDARY csapat került ki győztesen. 

Az összesített eredmények alapján az alábbi csapatok jutottak tovább a döntőbe!

  1. Valhalla Vikings
  2. flank
  3. AppleTree
  4. WWW
  5. ROG Warriors
  6. Don Huans
  7. LEGENDARY
  8. EXE Esports.PUBG

Gratulálunk a továbbjutó csapatoknak, akikkel legközelebb a november 17-én és 18-án rendezett őszi PlayIT-s offline döntőn fogunk majd találkozni. Ne feledjétek azonban, hogy a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság 2019-ben már egy több hónapig tartó teljes szezonnal tér majd vissza, amiről részleteket ebben a cikkünkben olvashattok. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!