Jobb, mint a Skorpion G? Egy valódi pusztítógép az új Jagdtiger 8.8!

Jobb, mint a Skorpion G? Egy valódi pusztítógép az új Jagdtiger 8.8!

A felerősített Jagdtiger 8.8 sorra szedi áldozatait a tankok világának virtuális harcterein.

A Jagdtiger 8.8, avagy teljes nevén 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger egy német tier VIII-as prémium tankvadász, ami történelmi hátterét tekintve 1945-ben született, hiszen még több Jagdtiger gyártását rendelték el, amik közül 20 járművet 8,8 PaK 43 L/71 ágyúval szereltek fel. A tankvadász a 9.10-es frissítéssel kikerült a fejlesztési fából, majd a 9.22-ben visszakerült. A héten érkezett patch pedig hatalmasat dobott a harcértékein.

Tankelemzés: Jagdtiger 8.8

Főfegyverzet

A lövegét tekintve +9 milliméter átütést, valamint -0,2 másodperc célzási és -0,3 másodperc újratöltési időt köszönhet az 1.2-nek. Mindenféle bónusz nélkül 2824 sebzést préselhetsz ki belőle percenként, így ez nemcsak a legmagasabb potenciális sebzéssel, hanem a legmagasabb DPM értékkel rendelkező tankvadász a német prémiumok között. A lövegkezelhetőségét pedig érdemes kiemelni, mert gyakorlatilag minden szempontból jobban teljesít, mint a KanonenJagdpanzer vagy a Skorpion G. 

Páncélzat

A páncélzatához nem nyúltak, de azzal korábban sem volt semmi probléma. A felépítmény felső része a tier VIII-as tankoknak szinte beüthetetlen, míg a lövegpajzs teljes egészében az, de minimális forgatással a test is ellenáll a legtöbb találatnak a maga 150 milliméteres vastagságával. A gyenge pontok a tankvadászon továbbra is a teste, valamint a lövegpajzs mögötti rész.

Mozgékonyság

Remélhetőleg senkit nem lep meg az az állítás, hogy a Jagdtiger 8.8-at nem a mozgékonyságáért fogjuk szeretni. Ez a tankvadász ugyanis egy mozgó erőd, amivel ugyan nagyon nehezen jutsz el 'A' pontból 'B' pontba, de ha egyszer odaér, akkor a kiemelkedő tűzgyorsaságával gyorsan rendet vág az ellenfél soraiban. Szerencsére a mozgékonyságát érő buffok épp a tolatási és fordulási sebességét érintették, amire a leginkább szüksége volt. Nyilvánvalóan minél jobb ez a két paraméter, annál jobban a túlélési esélyeink egy esetleges közelharci fenyegetéssel szemben.

Tippek a Jagdtiger 8.8 használatához

Az általános taktikád ezzel a járművel mindig az lesz, hogy a testet elrejtve hull down pozícióból tüzelj az ellenségre, hiszen a felépítmény felső részét gyakorlatilag nem lehet beütni. Továbbá arra kell majd ügyelned, hogy az oldaláról nemcsak a páncélzatot spórolták le, hanem a megfelelő szögeket is, ezért a leggyengébb löveggel rendelkező flankelő harckocsi is komoly veszélyt jelent majd rád.

További általános tanács, hogy próbáld meg kerülni vele a sarokharcot és a csiki-csukit, hiszen az alfa sebzése csupán 240. Helyette párbajhősként a nyíltabb harctereket keresd, valamint az első lövésekkel mindenképp próbáld meg eltalálni ellenfeledet az első vagy hátsó futógörgőjén, -az elképesztő tűzgyorsaságod mellett garantált, hogy javítókészlet nélkül nem fog menekülni előled.

Ajánlott felszerelések (általános): Ventilátor, töltésgyorsító, Periszkóp
Ajánlott felszerelések (opcionális): Javítócsomag, Rétegelt páncél
Ajánlott képességek: Testvériség, Javítás, Hatodik érzék, Kuplung égető, Sima utazás, Adrenalin roham ( +álcázás, ha van rá slot)

A Jagdtiger 8.8 az említetteken kívül +200 HP-t is kapott, és minden tekintetben egy tisztességes prémium tankká vált. A kérdés már csak az, hogy jobb-e, mint a Skorpion G? Mindent egybevetve kijelenthetjük, hogy igen. Egyrészt sokkal kellemesebb matchmakinget kap, másrészt megbízhatóbb, ha sebzésosztásról van szó, és végül, de nem utolsó sorban korábban a Jagdtiger 8.8 vezette a legtöbb bevételt hozó harckocsik rangsorát. Ha megvételre nem is ajánlanánk, de arra mindenképp buzdítanánk benneteket, hogy poroljátok le, és guruljatok ki vele a harctérre!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.