Pletyka: Skadoodle újból a visszavonuláson gondolkozik

Pletyka: Skadoodle újból a visszavonuláson gondolkozik

A Major után még visszajött a motiváció, –de úgy tűnik mostanra megint elfogyott.

A Cloud9 AWP-se Tyler "Skadoodle" Latham egy igazi veteránnak számít a CS:GO profik között, –így senki nem lepődött meg, amikor a nyertes Major után elvesztette a motivációját, és szeretett volna visszavonulni. Ez végül meghiúsult, –hiszen újra érezte a tüzet–, de nagyon úgy tűnik, hogy a benzin mára megint elfogyott.

Skadoodle az iBuyPowerben kezdte meg igazán karrierjét, és ő is aktív szereplője volt a csapat körüli botránynak. Végül csak ő úszta meg az egészet, –hiszen négy csapattársát eltiltották a játéktól–, de ő folytathatta a profi életet. Az elmúlt években csak a Cloud9-ban tevékenykedett, de igazi sikert nem tudtak elérni egészen az idei év elejéig, ahol egyből megnyerték a Majort. Azóta Stewie kivált a csapatból és az SK-hoz igazolt. Ezzel egy időben szeretett volna visszavonulni Skadoodle is, de pár hét kihagyás után végül visszatért. Azóta a csapat szinte csak árnyéka volt önmagának, és FNS leigazolása se jött be igazán. A Major utáni első helyről mára egészen a kilencedik helyik csúsztak a HLTV ranglistáján.

A játékoshoz közelálló forrás szerint Ska újra a visszavonuláson gondolkozik, hiszen megint hiányzik az a bizonyos motiváció. Egyszeres Major győztesként ilyen karrierrel a háta mögött szerintünk egészen nyugodtan visszavonulhatna már Skadaddy, és Taric-ék újra felépíthetnék a csapatot, akár francia légiósokkal is. Az AWP-s lehetséges kiválásával újra szóba jöhet JDM is, így autimatic, rush és taric mellé NBK-t és JDM tudnánk leginkább elképzelni a csapatban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!